Pepin peitto

Lukijat

31. tammikuuta 2011

Uusi viikko...

Tässä ensin aikaisemmin lupaamani pannulapun kuva. Tein sen siis ihan vain omasta päästäni ja ihan kiva siitä tuli =)

Eilen olimme pulkkamäessä ja kuvailin siinä sitten samalla hieman lunta...
Aurinko paistoi niin upeasti ja teki temppujaan lumen pinnalla...

Tällä hetkellä puikoilla ovat mm. nämä sukat:


Ja perjantaina sain tehtyä asian, jota olen pitkään viivytellyt (laiskuutta?)... Elikkäs kaivoin esiin ompelukoneeni. Se on ollut viimeksi käytössä joskus neljä-viisi vuotta sitten ja muistelin, että siinä oli silloin jotain vikaa (ei tehnyt hyvää tikkiä). No, otin sen siis esille ja testasin ja hyvin pienillä säädöillä sain aikaiseksi tyydyttävän tikin ja siitä se sitten lähti! Tein saman tien 4 tyynyliinaa. Kaksi sohvatyynyihin ja kaksi normaalikokoista...Tuo kissakangas on aikoinaan muistaakseni Anttilasta tilattu ja olin ommellut siitä silloin verhot, jotka nyt sitten vaihtoivat muotoaan =) Toinen (vaalean sininen) kangas on taas vanhasta (käyttämättömästä) lakanasta leikattu...
Saatte varmaan nähdä lähiaikoina lisää ompeluksia kun nyt sain kerran koneen esille...

Postitin Aavalle myös pienen lahjan kiitokseksi, että osallistui haasteeseeni, mutta unohdin tietenkin ottaa siitä kuvan, joten jos Aava luet tämän niin laittaisitko kuvaa kun olet postia saanut..?

Eipä tässä nyt sen kummempia taida olla kerrottavana...joten...

Mukavaa maanantaita!

2 kommenttia:

  1. Ja tässäkin blogissa kissa heti ensi avaamisella! Tulin tänne ensimmäistä kertaa ihan katsomaan tuota keltaista lankaa toisesta blogista , mutta tulen toistekin. Ihailen nuoria naisia, jotka tekee käsitöitä vaikka on pieniä lapsia! itsekin tein silloin, enää en ymmärrä miten jaksoin!

    VastaaPoista
  2. Hei Auli ja kiitos vierailusta!
    Olen huomannut, että useilla käsityön ystävillä on juuri kissa/kissoja.. Johtuuko kenties yhteisestä rakkaudesta lankakeriin =)
    Ei minun lapset enää niin pieniä ole, vanhin lopettelee jo peruskoulua ja kyllä minullakin on ollut kausia jolloin ei ole ehtinyt tehdä mitään omia hommia...

    VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...