Pepin peitto

Lukijat

7. tammikuuta 2011

SSNY ja muuta sekalaista

Tänään ajattelin ilmoittautua tuohon Salaiseen Neuleystävääni, joka pian starttaa... Hiukan jännittää osaanko toimia oikein, mutta eihän tuo nyt niin vaikeaa voi olla kun noin moni on mukana ollut =)

Tänään ohjelmaan kuuluu myös neulomista ja blogien lukua... ja hieman siivousta jos jaksan ;)

Tänään on joutunut tekemään lumitöitäkin, kun eilen ja yön aikana on tullut taas tuota valkoista peitettä maahan. Onneksi on vain tuo parveke, ettei tarvitse koko pihaa kolata... Tosin tykkään kyllä hommasta, mutta sormethan siinä meinasi jäätyä, kun unohdin lapaset sisälle, enkä jaksanut niitä sitten välillä hakea... Laiska minä ;)

Tänään aion myös laittaa teille pari kuvaa, jotka viimeksi unohdin, tässä olkaa hyvä =)

Tällaisia savuisia tunnelmakuvia syntyy kun joku polttaa vieressä silloin kun nappaat kuvan =)Tässä kuvassa on jo jotain karmaisevan hienoa, ihan kuin jokin kauhuelokuvan linna!


Tänaan esittelen teille myös erään harrastuksen, joka on jäänyt nyt jäähylle, mutta aloitan sen taas kun saan näitä muita töitä pois alta.. Helmityöt! (pahoittelen taas kuvan laatua, jouduin käyttämään taas tuota videokameraa, jolla ei saa hyviä kuvia)

Tässä muutama merihevonen

ja lähempää...

itse kehittelemäni ukkeli =)

ja sammakko

kokoelma sudenkorentoja

joista tässä yksi...

toinen vähän pienempi...

ja yksi ruskeasävyinen...

perinteinen lisko

Voin laittaa ohjeita näiden tekoon myöhemmin...Sitten hieman koruosastoa... Olen tehnyt lähinnä kaulakoruja. Koska kamerani on niin huono, saatte enimmäkseen lähikuvia yksityiskohdista...


Tässä ihanan kimalteleva kaulakoru

perhosia =)

ja lasikuulia...

timatteja, wau =)

oranssi kristalli

ja soikea lasihelmi

ristiinpujottelua

musta kolmiomainen helmi

eri sinisen, liilan ja purppuran sävyjä

Korut olen pujottanut siimaan ja melkein kaikissa on korulukko (paitsi todella pitkissä jotka saa pään yli pujotettua).Siinäpä ne tämän päivän tärkeimmät... Nyt tämä tyttö lähtee villapaidan tekoon, jotta saan senkin tänne näytille =)

Pirskahtelevaa perjantaita!

2 kommenttia:

  1. Kiitos Omppu-pomppu =)
    Sain jopa teini-ikäisen pojankin kiinnostumaan noiden tekemisestä ;)

    VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...