Pepin peitto

Lukijat

5. tammikuuta 2011

Valoa ja voimienkeräystä

Uusi vuosi on lähtenyt käyntiin suhteellisen rauhallisissa merkeissä.
Edellinen vuosi sen sijaan päättyi hieman ikävästi. Huomasin nimittäin itsessäni taas masennuksen merkkejä. Tällä kertaa ihan varmaankin stressin aiheuttamia. Olen ollut viikon niin väsynyt, että on ollut vaikeaa nousta aamulla sängystä ylös. Sainkin lääkäriltä kaksi viikkoa sairaslomaa. Tämä kun ei ole ensimmäinen kerta kun masennus iskee...

Onneksi elämässä on myös iloa ja valoa =) Olen saanut viettää aikaa lasten ja läheisten kanssa ja eilen kävimme katsomassa tätä upeaa ilmestystä Senaatintorilla. Kauemminkin olisi viihtynyt loistavan "maiseman" edessä, mutta pakkanen pakotti sisätiloihin...Olen viimeisten päivien aikana ehtinyt myös miettiä elämää... Mitä jos ei koskaan pysty tekemään täysipäi(väi)sesti töitä? Ainakin nuo työharjoittelun aikana tehdyt aamuvuorot olivat ylivoimaisia aamuviiden heräämisineen. Opiskelu taas on minun juttuni ja siinä olen hyvä... Miksei ihminen voisi vain opiskella koko ikäänsä? Siinä tulevat vastaan taloudelliset syyt sekä ympäristön ja yhteiskunnan painostus...
Mikä siis neuvoksi?! Itse kun haluaisi vain elää päivän kerrallaan, mutta pakkohan sitä tulevaa on jonkin verran eteenpäin suunnitella, kai?

Sain aloitettua villapaidan hihojen neulomisenkin ja tässä hieman esimakua tulevasta...
Paljon pääteltävää =)


Päässä pyörii paljon kysymyksiä, joihin yritän tänä vuonna löytää vastauksia...

Kaunista keskiviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. No voi kurjuus. Sitähän tämä on: päivästä toiseen rämpimistä. Itseäni rassaa talvi ja kylmyys. Kun pääsisi luontoon, olisi helpompi hengittää. Sinulla vielä tuollaisia isoja asioita päätettävänä. Muista hakea apua ja juttuseuraa, meistä blogilaisista kun ei loppupeleissä paljon apua ole.

  Erinomainen villapaita tekeillä. Ole ylpeä taidoistasi : )

  VastaaPoista
 2. Minua tässä talvessa rassaa eniten tuo pimeys.. Vähän kun edes aurinko paistais niin olis parempi.
  Voimia sinnekin! Kyllä se kevät tulee ja kesä... =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos visiitistä ja kommentista blogissani! Tulin heti vastavierailulle. :)
  Toivon sinulle viime päiviä parempaa vuotta jatkossa! Onneksi näistä puoliin saadaan aurinkoa kiivaasti lisääntyvässä määrin, kun se ylläolevin sanojesi mukaan tekee sinulle hyvää.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Matleena vastavierailusta! Jotenkin jumituin heti lukemaan tarkemmin blogiasi ja bongasin sieltä paljon kiinnostavia neuleohjeita talteen.. Vieraillaan jatkossakin =)

  VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...