Pepin peitto

Lukijat

10. tammikuuta 2011

Pipoilua junamatkalla

Eilen lähdin Tampereelle ja ajattelin, että voisin hyödyntää matkan tällä kertaa käsitöiden parissa.. No, kiirehän sitä kuitenkin aamulla tuli joten nappasin vain virkkukoukun ja mustan lankakerän laukkuuni. Mitään ohjeita minulla ei ollut ja virkkaamiseni on jäänyt hyvin vähälle muutenkin, hyvä jos kiinteän silmukan osaan =)
Siinä sitten istahdin erään nuoren neidin viereen ja aloin vaan virkata. En edes tiennyt mitä tekeleestäni tulisi vaan ajattelin kerrankin tehdä jotain luovaa. Työ etene ihan mukavasti, joskin vähän kyllästytti samojen silmukoiden vääntö (täytyy opetella muitakin).. Ja niinhän siitä sitten alkoi muodostua jonkinlainen päähine. Sen verran häveliäs olen, etten kehdannut sitä alkaa junassa sovittelemaan, mutta kotona kokeilin ja omaan päähän mahtui (joka on todella pieni), joten varmaan jollekin pienelle neitoselle siitä saatiin sopiva myssy ;)Ohjeita minulla ei ole antaa koska en itsekään tiedä miten tuo valmistui =)
Viitosen koukku oli käytössä ja kiinteät silmukat. Takaosaan tein tuollaisen kaarrokkeen, jotta niska ei paleltuisi. Ja tietenkin kun myssy on muuten aika synkkä niin siihen piti saada jokin koriste. Langasta pyörylä ja mummon vanha nappi keskelle :o)Ja niin oli myssy valmis... Nyt pitää vielä keksiä kenelle sen annan...

Tänään osallistuin Facebookissa tällaiseen:
Osallistun luovuuteen kannustavaan (käsityö)haasteeseen. Lupaan tehdä jotain omin käsin 5 ensimmäiselle KOMMENTOIJALLE. Sitten teidän täytyy luvata kopioida tämä omaan päivityksekseenne ja luvata samoin. Siis tavara/lahja/(jotain muuta hauskaa ja mielenkiintoista) tehdään itse & toimitetaan vuoden 2011 aikana, myös postitse. Lähdetkö mukaan?
Ajattelin, että koska minulla on niin vähän kavereita tuolla FB:ssä niin voisin laittaa tämän haasteen tännekin =) Joten siitä vaan mukaan!!!
Oikein leppoisaa tiistaipäivää =)

6 kommenttia:

 1. Kiva päähine! Olet siis hyvin taitava, kun junassa koukkua liikutellen saat näin mainion tuloksen!

  VastaaPoista
 2. No enpä nyt tiedä, olen itsekin ihan yllättynyt =)
  Nyt kun vielä saisi tuon villapaidan valmiiksi, enää yksi hiha! Pojalla perjantaina synttärit joten kiire saattaa tulla...
  Sen jälkeen taitaa olla huivin vuoro, niitä en olekaan tehnyt aikoihin ;)

  VastaaPoista
 3. Hei minä lähden tähän mukaan.
  Jatkoin blogiini, sillä siellä minulla taitaa olla enemmän ihmisiä, joita haluan lahjoa :) Olen ennenkin osallistunut tämmöiseen ja oli tosi vaikea saada ketään jatkamaan, toivottavasti nyt onnistaa paremmin.

  VastaaPoista
 4. Toinen lahjan saaja kasassa ;) Hassua ettei kukaan halua lähteä mukaan.. tuo lahjahan voi olla siis mitä tahansa itse tehtyä, jos ei osaa perinteisiä käsitöitä niin leipomukset, maalaukset, puutyöt, runo tai mikä vaan oma luomus kelpaa =)

  VastaaPoista
 5. Tervehdys. Minä tahdon takertua tähän haasteeseen myöskin. Näin tällaisen statuksen facebookissa jo viime syksynä, mutten silloin intoutunut mukaan. Nyt intoudun, sillä arpaonni suosii minua harvoin ja on kiva saada jotain pientä kivaa sekä yllyttää muita samaan. =)

  VastaaPoista
 6. Kiva Aava, että lähdit mukaan =) Jännän tästä tekee se, että saa tehdä lahjoja täysin tuntemattomille, kuten sinä. Tosin aion kyllä ottaa selvää kaikista niin paljon kun bloginne kertovat, jotta lahjasta tulisi juuri sopiva ;)

  VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...