Pepin peitto

Lukijat

26. tammikuuta 2017

Kaikenlaista sukkaa

Päättelin eilen viimeiset neulomani veteraanisukat ja nyt on vyötteet kiinnitetty ja sukat voi toimittaa keräyspisteeseen. Yksi urakka selätetty! :) Tarkoituksena oli tehdä kaikkia kokoja yksi pari mutta langat riitti vain neljään pariin enkä nyt viitsinyt omista rahoista laittaa enempää tähän.


Vauvasukkakeräykseen olen tehnyt pari paria:

Langat Pikku Pirtaa, norsukuvio pinterestistä, muuten omasta päästä

Viime perjantaina alkoitin tosiaan ystävänpäiväsukat Niina Laitisen ohjeilla facebook-ryhmässä. En ole koskaan ollut mukana tällaisessa KAL-tyyppisessä jutussa ja nyt ihmettelen että miksi?! Kiva kun sukkia neulotaan päivässä vain se muutama rivi niin pysyy mukana vaikka olisi vaikeampaakin kuviota. Ja siinä sivussa voi sitten tehdä näitä muita projekteja jos ehtii.


Puikkoina minulla on näissä 3,5mm puikot. Langaksi valitsin Vilman ja värit omien mieltymysten mukaan, näistä tulee kivat kevätsukat <3

Innostuin tästä siinä määrin että ajattelin kokeilla myös toisenlaista, hieman tummempaa versiota jossa siis puikot 3mm ja lankana 7 veljestä. Koska olen tehnyt tosi vähän vasta kirjoneuletta niin oman käsialan testaaminen ja sopivan kireyden löytyminen onnistuu vain kokeilemalla. Katsotaan sitten miltä ne näyttää ja tuntuu valmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...