Pepin peitto

Lukijat

5. tammikuuta 2017

Tänä vuonna aion...


KÄSITYÖT


- kokeilla uusia tekniikoita käsitöissä
- neuloa vähemmän perussukkia ja miettiä enemmän mitä teen
- opetella tiimalasikantapään
- osallistua johonkin haasteeseen/vaihtarityyppiseen juttuun (esim. sny)
- selvittää miksi mun saumuri ei halua tehdä yhteistyötä

Aloitin muutama päivä sitten kirjaamaan ideoita käsitöistä kalenteriini. Kun tiedättekö että monesti törmää johonkin kivaan juttuun ja ajattelee että tuollaisen minäkin haluan tehdä mutta sitten se unohtuu kunnes sen jossain taas näkee, mutta ikinä ei saa itse tehtyä. Joten nyt katson vain kalenteriani ja valitsen sieltä mitä seuraavaksi tekisi :) KUNTOILU


- lisätä lajivalikoimaani pyöräilyn ja uinnin (tällä hetkellä siihen kuuluu lenkkeily, sulkapallo, venyttely ja retkeily/geokätköily)
- käydä retkeilemässä mahdollisimman usein, mielellään vähintään kerran viikossa

Joulukuinen sairastelu teki pitkän tauon lenkkeilyyn ja on ollut tosi vaikeaa aloittaa uudelleen. Tänään sain kuitenkin raahattua itseni taas poluille ja olin tosi hämmästynyt että jaksoin pitää vauhdin lähes samana kuin ennen taukoa, olin kuvitellut että kunto on ihan romahtanut kun olen käytännössä liikkunut vain jääkaapin, sängyn ja vessan väliä. Mutta parempi näin :) Huomenna aion uhmata pakkasta jälleen ja menen retkelle ja geokätköjä etsimään. Sunnuntaina sulkapalloa pelaamaan. Siitä se urheilu taas lähtee! :)

1 kommentti:

  1. Hyvä idea tuo kalenteriin merkkaaminen, sillä usein käy juurikin niin kuin kuvailit.
    Tsemppiä päätöksille!

    VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...