Pepin peitto

Lukijat

18. tammikuuta 2017

Pehmoista metallia

No niin, kauan niissä kesti mutta vihdoin sain valmiiksi, juuri sopivasti kun tänään nähtiin ystävän kanssa lounaan merkeissä ja sain ojentaa hänelle nämä:Eli Metallica-sukat fanille :)

Joku muu oli tehnyt tällaiset ja laittoi Facebookin Voihan villasukka-ryhmään kuvan ja siitä se ajatus sitten lähti. Olin juuri saanut ystävältä sukkatilauksen, mustista sukista, mutta yksiväriset kuulosti mun mielestä tylsältä :P Lankana 7 veikka, punainen saattaa olla jotain muutakin, koko 43.


Nämä on tehty niin että ensin neuloin tietty normisukat. Sitten avasin tämän kuvan Paint.netissä ja muokkasin pikselikoon sopivaksi silmukkamääräksi. Googlaamalla löysin myös tuon Metallica-tekstin. Piirsin millimetripaperille naamat ja tekstin.

Sitten alkoi silmukointi. En ole sitä ikinä harrastanut joten katsoin jonkun simppelin youtube-videon miten se suunnilleen sujuu. No, olisi pitänyt katsoa joku parempi video koska olin sitten ehtinyt tehdä jo lähes kaikki naamat valmiiksi kun selvisi että olin tehnyt väärin. Tuloksena oli järjettömän paksu sukka koska lankaa oli moninkerroin nurjalla. Eli purkuun meni, siinä meni älyttömän kauan muuten aikaa ja lanka rispaantui ja pölytti. No, onneksi toisella kertaa silmukointi sujui jo paremmin :) 


Edelleenkin siellä oli virheitä ja epätarkkuuksia mutta ajattelin että ei sitä ensimmäisiltä voi täydellisyyttä vaatiakaan ja pääasia oli että saaja oli tyytyväinen :)

Mutta nyt huokaisen helpotuksesta siinä mielessä että saa taas alkaa neulomaan jotain värikkäämpää sillä sain eilen nämäkin pitkäaikaisprojektit valmiiksi.


Koon 40 sydänsukat, ohjetta mukaillen. Musta lanka on Pirtaa ja värikäs Novitan Joulua.

Perjantaina alkaa ystävänpäiväsukkien teko ja siihen valitsin ihan tarkoituksella VÄREJÄ!!

2 kommenttia:

 1. Upeat!
  Taitaa jäädä nyt ystävänpäiväsukat väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin ne on hienot! :) Mä aloitin tänään ystävänpäiväsukat, innokkaana olisin voinut neuloa enemmänkin kerroksia ja mietinkin että pitääkö mun lähteä ostamaan vielä toiset 3,5mm puikot että saa tehdä molempia sukkia yhtä aikaa...

   Poista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...