Pepin peitto

Lukijat

1. tammikuuta 2017

Hyvää uutta vuotta 2017!

Normaalisti uuden vuoden yönä olen piiloutunut kotiini ja varonut menemästä vahingossakaan ulos ja yrittänyt nukkua paukutuksesta huolimatta, sitä huomioimatta. Olen saanut aikanaan traumoja raketeista sen verran että se on johtanut tuohon.

Nyt kuitenkin olen viimeisen vuoden aikana yrittänyt muutenkin katsoa pelkojani silmiin ja sitten kun vielä kaveri pyysi minua Helsinkiin juhlimaan niin se sopikin oikeastaan hyvin.

täältä


Aloittelimme iltaa kaverin luona herkkuja syöden ja tinaa valaen ja katselimme samalla telkkarista juhlinnan alkuja. Tuli maistettua "porkkalaleipiä" ja kokeiltua voiko sokerista valaa ekologisesti (ei osattu, sokeri vaan paloi ja näytti lopulta kakkapökäleeltä!) :)

teko-ohje löytyy täältä


Kaupungille päästiin lähtemään aika myöhään ja siellä oli tietenkin jo hurjan paljon porukkaa joten ei päästy lähellekään lavaa jossa esiintyi Robin, Samuli Edelmann, Jenni Vartiainen, Darude ym. Lavan vieressä olevasta screenistä pystyi jotenkin seuraamaan mitä lavalla tapahtui vaikka sekin oli tosi kaukana meistä. Mutta paukkuhan tänne tultiin katsomaan ja ne oli kyllä hienot! Nämä surkeat kännykällä otetut kuvat eivät kerro juuri mitään. Meno oli suuresta väkijoukosta huolimatta melko rauhallinen joten uskallan ehkä toistekin vastaavaan juhlaan :) Kotimatka oli loputtoman pitkä ja uni meinasi tulla jo junassa. Kotiin päästyä mun teini oli jo kiltisti nukkumassa :)

Oikein ihanaa vuoden alkua kaikille!


3 kommenttia:

 1. Kiitos samoin oikein hyvää vuotta 2017 sinulle!

  VastaaPoista
 2. Onnekasta kuluvaa vuotta sinulle !
  Kiitos sinulle paketista. Koukku oli juuri semmoinen oikean kokoinen, jota minä aina käytän ja langoistakin keksin vielä jotain, käytettyä tulee ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koukku tuli mieleen siitä että haluan nähdä jatkossakin hienoja apinoitasi ja muita otuksia! :D Kiva jos oli sopiva!

   Poista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...