Pepin peitto

Lukijat

25. joulukuuta 2016

Erilainen joulu

Koska kulunut vuosi on ollut todella raskas eron ja sairastelun vuoksi ja viime joulu meni aika surkeissa tunnelmissa, päätin ottaa tänä vuonna rennosti ja tehdä vain itselleni mieluisia juttuja ja olla stressaamatta mistään.

Huomenna saan pojat ja äitini (+ehkä siskoni) tänne luokseni syömään ja jaamme vasta silloin lahjatkin. Joten aatto ja tämä päivä on olleet leppoisaa oleskelua. Paistoin vasta eilen illalla kinkun ja kuorrutin tänään aamulla. Äsken tulin kotiin, kävin itsekseni elokuvissa katsomassa leffan Satayksivuotias joka jätti laskun maksamatta ja katosi, se oli jota kuinkin yhtä hauska kuin edeltäjänsäkin :) Vein myös mummon haudalle kynttilät.Piparit on vielä leipomatta ja tortut enkä ole vielä riisipuuroakaan keittänyt, mutta jos sitten huomenna. Tuntuu että 3 viikkoa kestänyt flunssakin on vienyt voimat ja ruokahalun, edes suklaa ei ole maistunut normaalisti.

Vein alkuviikosta 2 kassillista sukkia, lapasia ja pipoja kirkolle. Siellä oli paljon tilaisuuksia nyt jouluviikolla ja sanoin että saavat jakaa niitä ihmisille joilla on tarvetta. Piti mennä itsekin laulamaan kauneimpia joululauluja mutta iski päänsärky juuri sille illalle. 

Olen tapellut eräiden sukkien kanssa tuntikausia, tehnyt ja purkanut mutta nyt olen vihdoin tajunnut miten homma menee ja yritän saada ne valmiiksi vielä tänä vuonna koska ne menevät ystävälleni jonka tapaan vuoden alussa. Laitan sitten vasta tänne kuvia kun saan annettua ne. Muita käsitöitä ei ole nyt ollut työn alla.

Niin ja olihan tässä joku arvontakin luvattu mutta koska osallistujia oli vain kaksi niin laitanpa molemmille jotain tulemaan, kivempi niin! :)

OIKEIN RAUHALLISTA JA LEPPOISAA JOULUA KAIKILLE!4 kommenttia:

 1. Sinähän olet ollut puuhakas. Meillä leppoisa joulu on sitä, että tyttären kanssa kaikki ruoat ostettiin kaupasta valmiina ja nyt vain löhöillään ;) Onneksi tytär tuli käymään, ettei koko joulua tarvitse yksin viettää. Onhan se mukavampi kun on joku juttukaveri. Kiitos jo edeltäkäsin arvontapalkinnosta, se oli mukava joulu-uutinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aina ollut hieman harmia noiden sähköpostien kanssa mutta onneksi sain kuitenkin osoitteet perille :) Pilkunviilaajan osoite ei ole enää ollenkaan käytössä.

   Poista
 2. Toivottavasti sinulla on läheistesi kanssa mukava päivä:)
  Laitoin sinulle sähköpostia.

  VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...