Pepin peitto

Lukijat

17. joulukuuta 2016

Ihan sairasta!

Itsenäisyyspäivän aattona alkanut flunssa on edelleen riesana, tosin nyt ollaan jo voiton puolella. Ensimmäisenä viikkona oireina oli kuume ja erittäin kova yskä, en nukkunut öisin kuin korkeintaan pari tuntia ja senkin erissä. Olo oli todella väsynyt ja saamaton enkä siis saanutkaan aikaiseksi muuta kuin ne veteraanisukat jotka aloitin Linnan juhlia katsoessa.

koko 42

Loppujen lopuksi multa lähti äänikin ja oli tosi "kiva" käydä pikku-P:n luona Tampereella kun kurkusta lähti vain ihmeellistä ininää tai sitten äänihuulet löi ihan totaalisesti kiinni. Huomasin myös hassun piirteen tuossa äänen lähdössä. Saatoin sanoa jotain ja "kuulla" sen itse mutta sitten toinen katsoi odottavaisena että vastaisin, eli ääntä ei ollutkaan tullut ilmoille :)


No, nyt on viimeiset päivät sitten vihdoin limat lähteneet liikkeelle ja nenäliinat on olleet ahkerassa käytössä mutta yskä alkaa rauhoittua ja yötkin on taas suht normaaleja tai ehkä jopa hieman pidempiä kuin yleensä. Lähes kaksi viikkoa sängyn pohjalla on varmaan romuttanut kunnon mutta toivottavasti se siitä pian palautuu normaaliksi että pääsee taas urheilemaan.


Jouluvalmistelut on jääneet ihan minimiin ja viime tippaan mutta tänään lähdetään P:n kanssa ostoksille. Vietän tänä vuonna jouluaaton ja -päivän yksin joten ei onneksi tarvitse kauheesti hössöttää, kinkun ajattelin kuitenkin paistaa ja mummon haudalle vien kynttilöitä. Tapaninpäivänä tulevat pojat ja äitini luokseni ja vaihdetaan lahjat ja maistellaan sitä kinkkua, eipä sen kummempaa.

Kiireetöntä joulun odotusta kaikille!


P.S. Marisukat oli just sopivat pikku-P:lle mutta sijaisäiti oli niistä enempi innoissaan kuin mun esiteini :D

P.P.S. Laskurikin on kirinyt aika paljon eteenpäin arvontaa silmällä pitäen mutta katsotaan meneekö raja rikki ennen joulua, jolloin siis suoritan arvonnan joka tapauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...