Pepin peitto

Lukijat

1. helmikuuta 2017

Elämänmittainen projekti ja joitain pienempiä koitoksia

Täälläpä ei paljon mitään uutta, kiire tuntuu olevan kaikkien projektien kanssa. Sohvan ympärille on kasaantunut kaikki käsityöt, lukemattomat lehdet ja esitteet, viikatut pyykit ja muut tarvikkeet joita päivittäin on tarvinnut. Tänään heräsin jo 6.30 mutta silti olen edelleen yöpuku päällä :) Eilen oli vegaanihaasteen viimeinen päivä mutta itse en missään vaiheessa ajatellut tämän olevan vain väliaikainen kokeilu vaan aion jatkaa samalla mallilla ja yhä enemmän uutta oppien eteenpäin. En voi siis sanoa olevani vielä vegaani koska käytän joitain eläinperäisiä juttuja, kuten villaa neulomuksissani. Mutta ruokapuoli alkaa olemaan aika kunnossa eikä tehnyt edes mitenkään tiukkaa. Lihaa ei tee ollenkaan mieli ja kasvimaitoihinkin olen jo tottunut tosi hyvin. 

Pastaa soijarouhe-kasviskastikkeella

Syön paremmin kuin koskaan. Tein joskus koulussa ravitsemuksen tunnilla analyysin omasta syömisestäni ja siinä oli tosi paljon puutteita, en saanut läheskään kaikkia ravintoaineita tai sitten sain niitä aivan liikaa. Nyt asia on sen suhteenkin paljon paremmassa tasapainossa. Kärsin ennen haastetta jatkuvista päänsäryistä, välillä ihan päivittäin. Nyt en ole kolmeen viikkoon joutunut ottamaan yhtään buranaa. Lisäksi liikunta on tuntunut kevyemmältä ja tulokset ovat olleet parempia. Vatsavaivat eivät ole täysin poistuneet mutta eivät ole niin vaikeita kuin ennen. Ruokailu on muuttunut nautinnolliseksi kun ennen se oli vain tankkausta. Ennen kaikkea olen oppinut äärettömän paljon uusia juttuja, alkanut tykätä kokkaamisesta, solminut uusia sosiaalisia kontakteja, tuntenut enemmän mielihyvää ja hyvää oloa. Jos sinua kiinnostaa kokeilla tehdä itsellesi ja maapallolle hyvää niin klikkaa osoitteeseen vegaanihaaste.fi koska haaste on voimassa ympäri vuoden ja milloin tahansa voi liittyä mukaan :)Käsityörintamalla on juttuja kesken: kahdet ystävänpäiväsukat, erään lahjaksi tulevan neuletyynyn suunnittelu ja mallitilkkukokeilut, yhdet keväiset ohuet sukat. Valmiiksi olen tässä välissä ehtinyt saada vain nämä vauvasukkakeräykseen menevät pikkujalanlämmittimet.


Viikonvaihde tulee olemaan todella kiireinen taas, joka päivälle on vähintään yksi tapahtuma tiedossa. Aion lauantaina lähteä Nuuksioon poimimaan lisää ruokatietoutta liittyen eräruokailuun ja tapaamaan erästä bloggaria, kerron siitä sitten ensi viikolla lisää. Sunnuntaina olisi myös tiedossa mielenkiintoinen tapaaminen johon haluaisin ehdottomasti ehtiä, liittyen tähän vegaaniruokaan. Ensi maanantaina olisi mahdollista päästä tapaamaan muita geokätköilijöitä mysteeri-iltaan :) 

Joten kuten olen tässä jo pari kertaa maininnut niin kiirettä pitää! Mutta pääasia että on ettei ota paineita mistään vaan kuuntelee omaa jaksamistaan ja menee sen mukaan :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...