Pepin peitto

Lukijat

22. helmikuuta 2017

Kuulumisia ja jotain valmistakin

Viimeksi puhuin siitä kuinka haluaisin päästä kesällä Lappiin geokätköilyn megatapahtumaan ja kuinka se on tuntunut kovin kaukaiselta haaveelta. Muutama päivä myöhemmin tein päätöksen ja ostin matkaliput (vaikka tili meni lähes tyhjäksi, eikä olisi ollut varaa). Ajattelin etten koskaan saavuta tuota unelmaa jos en tee mitään sen eteen. Seuraavaksi tuli paniikki että missä yövyn paikan päällä. Siellä on puolijoukkuetelttoja joista saa varata majapaikan mutta koska en ole yöpynyt ulkona kuin viimeksi lapsena enkä omista edes makuupussia niin se jännittää. Mietin myös miten selkäni kestää kun se kipeytyy jo silloin kun olen joskus joutunut nukkumaan ohuehkolla vaahtomuovipatjalla, saatika maassa! :) No, hotelliin mulla ei varmasti nyt ole mahdollisuuksia joten täytyy varmaan kevään aikana käydä testaamassa tuota ulkona nukkumista... Kun vain jostain saisi ne varusteetkin :D 


Lauantaina tuli käytyä ensimmäistä kertaa pienen porukan kanssa Nuuksiossa päiväretkellä. Sää oli ihana, aurinko paistoi, ihan täydellinen ulkoilusää! Mutta keli ei ollut kiva, metsäpolut olivat ihan peilijäässä ja kaatuilimme vuoron perään. Itse onnistuin satuttamaan kaatuessa taas käteni, juuri kun 3 kuukautta kestänyt kyynärpääsärky (joka tuli edellisestä kaatumisesta) on alkanut hellittää. Kämmen oli mustana seuraavana päivänä ja vuorokauden ajan peukalon toiminta oli tosi heikkoa eikä voimaa voinut käyttää. Mutta onneksi se kesti vain sen päivän, sitten alkoi tuntua jo melkein normaalilta ja nyt se on jo melkein parantunut. Ei tule vanhuus yksin. Minulla oli testauksessa kenkiin laitettavat "liukuesteet" ja totesin että ne olivat hieman liian isot ja toinen niistä jäikin metsään kun oli jossain vaiheessa irronnut kengästä :/ Eikä ne siis estäneet kaatumista, tasamaalla auttoivat hieman.


Sain viime viikolla valmiiksi myös nuo ensimmäiset ystävänpäiväsukat ja otin ne Nuuksioon kuvattavaksi. Tällaiset niistä nyt tuli! Sen verran kiire tuli noiden kanssa (että ehtivät reissuun) että en toista ehtinyt edes jalkaan testata ja sen huomaa, toinen sukka näyttää kapeammalta ja kuviotkin on jotenkin eri näköiset kun niitä ei ole "venytetty" :P Ja loppumetreillä huomasin myls yhden virheen varren kuvioinnissa, toinen sukka jäi siis kaksi kerrosta lyhyemmäksi... Mutta nuo jää itselle joten ei haittaa, olen tosi iloinen että sain ne valmiiksi! :)


Näille seuraaville sukille kävi köpelösti. Kuten viimeksi jo valitin että en tykkää ohuesta langasta niin näihin sukkiin mulla ei ollut mitään ohjetta ja se oli huono juttu. Neuloin näitä vieläpä samalla kun katselin Housea joten en kiinnittänyt niin huomiota miten sukat etenee. Ja toisen sukan valmistuessa tajusin että ei hittolainen, se on paljon isompi kuin ensimmäinen! Olin siis ekassa sukassa kaventanut ennen kantapäätä... Nyt en tiedä pitäiskö vaan purkaa molemmat sukat kun en kestä enää tehdä noille pareja, enkä tiedä riittäisikö langatkaan... Voi puuh!Ens viikko onkin yhtä hulinaa. Mun molemmat pojat muuttaa pois kotoa, kumpainenkin tosin eri kaupunkeihin ja toinen isältä, toinen äidiltä pois :) Eli hieman sumplimista ja järjestelyä... Toisesta en ole lainkaan huolissani että miten se pärjää ja toiselta olen niin paljon kuin voi olla. Mutta tottakai toivon että kaikki menee parhain päin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...