Pepin peitto

Lukijat

11. kesäkuuta 2011

Ulkoilupäivä ja uusi harrastus

Tänään aloitin kauan miettimäni uuden harrastuksen! Nimittäin geokätköilyn :) Lyhyesti selitettynä se toimii niin, että ihmiset piilottavat maastoon kätköjä joita toiset yrittävät etsiä kordinaattien ja vihjeiden avulla. Me yritimme tänään etsiä kolmea eri kätköä, mutta eipä löydetty vielä yhtään.. Ja oli liikaa ihmisiä lähellä, ulkopuoliset kun eivät saa tietää mitä puuhaamme :)
Päätin, että joka päivä yritän etsiä vähintään yhden kätkön ja liikun mahdollisimman paljon kävellen niin saan sitä liikuntaa joka on viime aikoina jäänyt vähemmälle (ja kiloja tullut puolen vuoden sisään yli kymmenen lisää)...

Otin hieman kuvia reissustamme, kaksi tuntia kävelyä edestakaisin... Eipä olisi tullut eksyttyä näin erikoisiin paikkoihin muuten vaan...

Pitkän mietiskelyn jälkeen uskaltauduin jopa raiteille kävelemään kun tiesin, ettei tuosta kohtaa kulje junia... Oli se silti hurjaa :)


Pojat välillä yritti saada kordinaateista selvää... Sillä välin minä ihailin taidetta :)

Sana joka on tullut hyvin tutuksi viime aikoina tupakan kanssa taistellessa... Enää ei tarvitse tuotakaan itselle hokea :)
Huomenna tehdään reilu 4 km:n lenkki ja yritetään löytää kolme kätköä....
Ai niin, lisätietoa tästä saa sivulta http://www.geocache.fi/ jos joku innostui :)

Olen minä vähän muutakin tehnyt...
Tämän kassin sain aamulla valmiiksi, KYH #3:
Oli tosi vaikea kuvattava kun meni koko ajan läjään... Nuo napit tein niin, että päällystin tavalliset napit virkkaamalla...

Ja tällainen siitä etanapipasta tuli...
Poju otti kuvan... Vähän heilahti, mutta tulipahan liikkeen tuntua tuohon kun on muutenkin ollut niin vauhdikas päivä... =)

Piti tänään viettää tuota KIP-päivääkin eli Knit In Public, mutta unohdin koko jutun... Ensi vuonna siis!

3 kommenttia:

 1. Vaikuttaa jännältä tuollainen kätköily.

  VastaaPoista
 2. Huippujuttu tuo kätköjen etsiskely, voin kuvitella että on poikien mielestä varsinkin ihan huippujännää. Menen käymään noilla sivuilla niin ehkä sieltä löytyis jotain etsittävää meillekin kesäloman aikana:)

  VastaaPoista
 3. Jännä harrastus !
  Kiva kassi ja pipo :)
  Mukavaa päivää :))

  VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...