Pepin peitto

Lukijat

23. kesäkuuta 2011

Sisäistä mielenrauhaa etsimässä

Tultiin juuri pojun kanssa leffateatterista.. Käytiin katsomassa Kung Fu Panda 2 ja pääsin ihan todella etsimään sitä sisäistä rauhaa kun ahmin ensin melkein pussillisen karkkia ja siihen päälle limua niin johan alkoi leffan loppupuoliskolla mahassa myllertää niin (siis ilmaa kertyi suolistoon), että luulin kuolevani siihen penkkiin... Onneksi oli pimeää eikä kukaan nähnyt kuinka kasvoni vääntelehtivät tuskasta... Sitten tajusin, että kun se pandakin siellä kankaalla (joka tosin hyppi välillä silmille, kun oli 3D) osasi keskittymällä löytää sen sisäisen rauhan, niin ehkä minäkin... Ja se kai sitten toimi, koska heti kun leffan lopputekstit alkoivat pyöriä niin sain röyhtäistyä ilmat pihalle :) Olipa taas todella ihana ja mielenkiintoinen kuvaus, toivon melkein, että et ehtinyt lukea tänne asti vaan hyppäsit seuraavaan kappaleeseen ;)

Tässä vähän taas valmiita ja aloitettuja KYH:ejä....
KYH #8, suurperheen sukat, Nalle-langasta puikoillla 3
KYH #18: tiskirätti kissakuviolla, Novita Bambu-lanka ja puikot 3
KYH #21: Nuken paita
KYH #22: Barbien mekko... Ohje on englanniksi ja törmäsin heti kielimuuriin.. jos en saa tänään selvää siitä niin vaihdan tuon joksikin muuksi...
Huomenna onkin poikien vaihtopäivä eli exä käy hakemassa toisen täältä kotiin ja tuo toisen tilalle, jotta näin meillä alkaa juhannus :)

EDIT: vaihdoin tuon barbie-mekon, kun en saanut ohjeesta selvää, tällaiseen nopeasti tempaistuun pussukkaan:
Tämä siis KYH #22


6 kommenttia:

 1. Huh huh! Olipa elokuvareissu! Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Anteeksi, mutta täällä vaan naureskelen. Vanha kansa sanoi, että "joka pieruansa pidättää saa itseänsä syyttää" siis vatsavaivoista. Mutta se oli vanha kansa, eipä sitä nykyaikana ihan joka paikassa : D.

  Minulla alkaa aina jaloissa tuntua sellainen ihana kaipuu, kun katselen sukkiasi : )

  VastaaPoista
 3. Mayo: En mie mitään pidätellyt.. Minulla kun ei tuo ilma jostain syystä tule ulos vaan alkaa kerääntymään ja pukkaa sitten ylöspäin ja siinä vaiheessa kun se alkaa painamaan tuota ruokatorvea niin ei oo enää hauskaa... :O

  VastaaPoista
 4. Oi oi, mikä elokuvareissu! Oikein mukavaa juhannuksen aikaa!

  VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...