Pepin peitto

Lukijat

30. kesäkuuta 2011

Mitä mullasta nousee...?

Pidän teitä vielä hieman jännityksessä otsikon suhteen...

Tänään kävelin 4km ihan yksin!! Olen siitä aika ylpeä, koska minulle on niiiiiin suuri kynnys lähteä yksin ulkoilemaan... Elättelen toiveita, että huomenna voidaan ehkä päästä ensimmäistä kertaa rannalle pojun kanssa.. Aina kun se on ollut luonani, niin on satanut vettä, mutta nyt on luvattu loppuviikoksi tätä  kaunista säätä... Katsotaan uskallanko minäkin veteen ;)

KyJy on lähtenyt hitaasti mutta varmasti käyntiin ja uskon, että saan viikonlopun aikana aloitettua hieman enemmän noita töitä... Tässä kaksi sukkaparin alkua:

Eipä tullut jussina tuijoteltua mihinkään lampeen tai kaivoon sulhasen perään, niin piti sitten äsken katsella tuonne teekupin pohjalle, että josko se siellä näkyisi, mutta ei! Ihan mielenkiintoisia heijastuksia sieltä silti tuli :)

Ja sitten päästään siihen asiaan....

Laitoin joku aika sitten parvekkeelle isoon ruukkuun pari perunaa ja ajattelin ihan piruuttani kokeilla, että lähteekö ne kasvamaan.. Ja lähtihän ne!! Nyt sitten odotellaan niitä omia perunoita :)

Mukavaa iltaa!!

4 kommenttia:

 1. Kauniin värisiä sukkia tulossa. Ne "oman maan" perunat muuten maistuvat kaikkein parhaimmilta. Toivottavasti sato on runsas =D

  VastaaPoista
 2. Jooo, ihan perunoilta näyttää! No, mielnkiinotista kuulla mitä niistä tulee ja milloin.

  VastaaPoista
 3. Jee jee. Omat perunat on parhaita, tosin mekään ei vielä ole päästy satoa maistelemaan. Lehtiä tunkiolla kuitenkin pukkaa aika hyvin, joten uskon, että meilläkin päästään pian herkuttelemaan. Iso onnittelu lenkilläkäymisestä. :) Se aloittaminen on yleensä vaikeinta. Ja sitten pitäisi vielä tsempata, että jaksaa jatkaa.. Noh, uskon kyllä että sinä pystyt tsemppaamaan. :)

  VastaaPoista
 4. Muista sitten kertoa, miltä omat perunat maistuivat :)))

  VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...