Pepin peitto

Lukijat

26. kesäkuuta 2011

No, en nyt taas keksi tähän mitään :)

Tässä KYH #25, jonka aloitin ja lopetin eilen, eli 7veikasta virkkasin ihan omasta päästä tuollaisen penaalin tai pussukan, mikä lie.. Pujotin ensin lankaan noita Hama-helmiä ja silitin sitten kiinni (niitä tuli vain etupuolelle).. Sisään ompelin kierrätystaskun, joka on palvellut aikaisemmin nahkalaukussani.. Päätin nyt alkajaisiksi säilyttää tuossa Hama-helmialustoja :)

Tänä viikonloppuna on ollut ihan uskomattoman hyvät ilmat täällä Helsingissä ja ollaan T:n kanssa käyty kätköilemässä joka päivä ja löydettykin muutama piilo... Kävelyä erilaisissa maastoissa on tullut harrastettua n. 7 tuntia/ 15km... Nyt saa nuo ylimääräiset kilot kyytiä!! Jotta ei menisi ihan urheiluksi niin täytyy myös muistaa sopivan kevyt ruokavalio...Tässä aamupalamme:
Eilen törmäsimme Töölönlahdella tällaiseen puuhun.. Maassa lojui ihan niinkuin tammenterhoja... Mutta lehti on outo.. Kuka tunnistaa?

Löysimme myös hauskoja kylttejä (klikkaa kuvat isommaksi)


Tänään yritän saada vielä noita KYH:ejä tehtyä ja huomenna lupaan aloittaa KyJyN...

4 kommenttia:

 1. Otsikko on ihan paras! :) Pussukka hieno,mä en osais...
  Mainio se kyltti,noita sais olla enemmänkin...

  VastaaPoista
 2. Noista hamahelmistä tulee kivan näköistä.

  Hauskoja kylttejä, tosiaan :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen syönyt vesimeloonia ja se on kyllä iahnan raiaksta kesäherkkua. Tuosta puusta en kyllä tiedä mikä on...?

  VastaaPoista
 4. Kiva tuo uusin pussukkasi. Noita voisi olla useita, eri juttuihin :))

  VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...