Pepin peitto

Lukijat

9. kesäkuuta 2011

Nopea päivitys

Aloitin tämän päivän KYH:in, nuo isoäidin neliöt, kun löysin neljää eri sävyistä keltaista puuvillalankaa (vaikka kuvassa näyttävät valkoisilta)... En tosin vielä tiedä mitä noista neliöistä tulee, se riippuu siitä montako neliötä saan tehtyä, mihin langat riittäävät...

Taustalla näkyvä puu on pihamme vaahtera, se puu jossa on se linnun pesäkin (yritän ottaa siitäkin kuvan joku päivä)... Olen tänään lukenut ja virkannut tuolla parvekkeella, mutta on siellä vaan niin kuuma, että vähän väliä piti tulla sisälle vilvoittelemaan ;)

Tuossa keltaisessa kipossa on siemeniä, nimittäin kirsikan... Syötiin niitä eilen ja otin talteen ja ajattelin kokeilla jos lähtevät kasvamaan... Jos näin onnellisesti käy niin voin sitten lahjoittaa sinulle Katja yhden (kuulin että haluat kirsikkapuun pihallesi) 
=)

Eipä nyt muuta, huomenna tulee nuorempi poikani lomailemaan luokseni, on varmaankin taas melkein koko kesän niinkuin viime vuonnakin.. Luvassa siis enemmän perhe-elämää :)

5 kommenttia:

 1. Isoäidin neliöt ovat kyllä siitä käteviä, että niistä voi tehdä vaikka patalapun, jos ei huvita paloja paljon virkkailla :)

  Meillä kasvaa pihassa iso kirsikkapuu ja se tekee sivutaimia ihan liiaksikin asti... siitä sais alkuja ;)

  VastaaPoista
 2. Voi että, kirsikat olisivatkin hyviä :)

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoista kuulla kiten noiden siementen käy. Mullakin on yhdessä KYh työssä isoäidinneliöitä, mutta muunnos..

  VastaaPoista
 4. Kiva neliöitä.. minä täällä jään odottelemaan , mitä niistä syntyy :))

  VastaaPoista
 5. Jeee, mulle kirsikkapuu! :D

  Saiskohan kirsikkapuusta kasvatettua bonsai-versiota? Kun melkee kaikista puista kuulemma saa jos vain osaa.
  edelleen siis tekee mieli aloittaa bonsai-harrastus kanssa..

  Oon ihan kade että saat kaikkea aikaan, mie vaan joko ulkoilen koirien kaa tai otan niiden kaa päikkäreitä, ei ainakaan näillä helteillä jaksa muuta. Innolla odottelen jos huomenna satais/ukkostais ni voisin pitää siivouspäivän :P

  VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...