Pepin peitto

Lukijat

4. huhtikuuta 2011

Hurjia pipoja ja pitsisukkia

Pari päivää taas tuntunut siltä, ettei aika vain yksinkertaisesti riitä mihinkään (tai siis käsitöihin)...
Aloitin tekemään sitä sini-liilaa paitaa, josta aikaisemmin postasin, mutta sitten kun se oli jo melkein valmis, huomasin että olin ommellut toisen etukappaleen väärinpäin ja eikun purkamaan... Sitten vähän kyllästyin siihen ja jatkoin toista ikuisuusprojektia, eli isoäidinneliöpeittoa... Mutta sitä ennen valmistui sentään pari kokeilukappaletta huovutetusta irokeesipiposta.

Tuo tummanvihreä on Huopanen-lankaa ja sinivihreä Puroa
Huopasen pintaan tuli tuollaista nukkaa, en oikein tiedä mistä (pyyhkeestä ehkä), joten se täytyy jollain harjalla raaputella pois.
Tämä ensimmäinen pipo on aika pieni, mahtuu kyllä minun pieneen päähäni, mutta jää hieman liian ylös mielestäni. Joten seuraavaksi lisäsin silmukoita....
Tässä käytetty Puroa ja sitä huovutuslankaa, jota esittelin ostaneeni aikaisemmin
Tämäkään ei ollut vielä tarpeeksi iso joten kokeilut jatkuvat....heti kun saan lisää lankaa...

Myös nämä valmistuivat vihdoin: pitsisukat 7 Veljestä Raita-langasta, koko n. 37 (ja siksi minun jalassa hieman oudon näköiset kun en saanut kokonaan jalkaan)   :)


Tässä hieman lähempää tuo kuvio.
Kokeilin myös tehdä kengännauhoja, koska löysin niin hyvän ja helpon ohjeen ja minulla sattuu olemaan monet kengät ilman nauhoja koska en ikinä muista niitä ostaa... Ajattelin, että teen ne itse, mutta onhan tuo aika työlästä ja tylsää, vasta yksi tehty =)

Tässä vähän lähempää...
Kävin yhtenä päivänä siskon luona auttamassa pakkaamisessa kun hän muuttaa pian ja sisko antoi minulle tällaisia aarteita: 
Ajattelin liimata ne eteisen peilin karmeihin, kunhan saan liimapyssyn siskolta lainaan (en sitten tajunnut sitä silloin ottaa).

Sitten vielä viimeinen valmis työ. Virkattu huivi ketjusilmukkalenkein, hyvin simppeli "TV:nkatsomisneule", lankana on Samos jota meni kolme kerää tuohon työhön.
Että onhan sitä jotain tullut kuitenkin tehtyä eikä vain peukaloita pyöriteltyä... =)

5 kommenttia:

 1. Kisu profiilissa houkutti minut kurkistamaan blogiisi.
  Kiva blogi.
  Olet siiten ahkera, kaikkea saanut aikaan.
  Iloista kevättä, ihana tuo kisu ♥

  VastaaPoista
 2. Seijastiina: Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen! Kisu-herra katselee meitä jo pilven reunalta <3

  VastaaPoista
 3. Kiitteleen vierailusta :). Tuo pipoidea on todella hauska :D.

  VastaaPoista
 4. Neferi: Tulen kyllä lukemaan jatkossakin blogiasi. Törmäsin tuohon pipoideaan viime talvena ja nyt löysin siihen ohjeen Joka tyypin virkkauskirjasta, joten pakko oli heti päästä kokeilemaan =)

  VastaaPoista
 5. Kivoja töitä olet ehtinyt tehdä!

  VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...