Pepin peitto

Lukijat

17. huhtikuuta 2011

Miksi otsikon keksiminen on niin vaikeaa...?

Apua, kaikki odottavat nyt jotain suurta mullistusta tänne blogiini...!
Lisäilin siis eilen tuonne reunaan noita listoja ja gallupin... Vähän muutin kuvia ja kirjoittelin kuvatekstejä... Se paras juttu mitä lisäsin, oli tuo oma nimikirjoitus... Löysin sen ihan vahingossa ja innostuin heti ;) Jos sinäkin haluat oman nimmarin blogiisi, niin mene tänne.

Olisin saattanut muokata tätä vielä enemmänkin, mutta yritin eilen saada ommeltua mahdollisimman paljon sitä farkku-juttua. Lisäksi veljeni keskeytti minut. Hän oli käynyt ostamassa itselleen kotiparturisetin ja halusi tulla luokseni leikkaamaan hiuksensa.
Kahvipöydässä käytiin suunnilleen tällainen keskustelu:

Veli: -Tää on kyllä tosi hyvä kone. Harmi, ettei tässä ole mitään säilytyspussia mukana.
Minä: - Niin, se olisi kyllä hyvä olla. Minkä värisen haluisit? (menee penkomaan kangaskasaa) Käykö tämä? (näyttää vihreää kangasta veljelle)
Veli: - Joo, toi sopii hyvin mun väreihin.
Minä: - No, teen sitten tästä sen pussukan. (alkaa ompelemaan)

Ja ojentaa veljelle kotiparturisetinsäilytyspussukan ;)

Kangas kirppikseltä, nauha vanhoista housuista ja kiinnitysklipsisysteemi vanhasta repusta, tekemiseen meni ehkä kaksi minuuttia
Löysin muuten laatikon kätköistä viime vuotisia pääsiäisyllätyksiä ja joukossa oli muutama tällainen koira. Heitin muut lelut pois, mutta näitä ajattelin kokeilla silmukkamerkkeinä kun niissä on nuo narutkin valmiina... 


Hauskaa ja aurinkoista palmusunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...