Pepin peitto

Lukijat

14. huhtikuuta 2011

Jotain valmistakin....unohtamatta keskeneräisiä :)

Pitkään aikaan en ole oikein jaksanut kuvailla noita valmistuneita töitä, mutta tänään päätin hoitaa sen pois alta vaikka kaikista kuvista ei nyt kovin hyviä tullutkaan....

Nämä sukat ovat ihan omasta päästä neulottu (tai oikeasti seiskaveikasta)... Pikkuiset menee myyntikassiin...

Sukat ovat kyllä ihan samankokoiset, kuva jotenkin vääristää...

Tämä lätsä valmistui tänään...


Siitä tuli valtava... Ainakin minun superpieneen päähän... jollekin rastatukalle sopisi paremmin... (vaikka minunkin hiukset tuossa kuvassa ovatkin mahdollisimman pörröiset) :O)


Nämä isot miesten sukat lähtevät tuonne Villaa ylle-keräykseen (linkki yläoikealla)...


Ajankuluksi virkkasin tällaisen pienen "kipon" pienille lankanöttösille :)


Ja tässä taas vihdoinkin valmiina paita, jonka kanssa kävin taistelua, milloin langan loppumisen vuoksi, milloin virheiden... Ja en kyllä ole yhtään tyytyväinen lopputulokseen, voipi olla, että lähtee purkuun... (nuo napit ainakin lähtee, kun en sopivia löytänyt)


Ja eihän sitä voi postausta lopettaa ilman yhdenkään keskeneräisen työn esittelyä... =)

tästä tulee huivi, lanka loppui kesken

sekalaisen kirjava ja miten sattuu virkattu, hyvin omatekoisen näköinen isoäidinneliö-peitto =)
 Nuo siis kesken vielä, peitosta pitäisi tulla n. 120x200cm, joten hommaa riittää... Jätän sen kuitenkin nyt hieman tauolle, koska jämälangat alkavat olemaan lopuilla ja en tuota peittoa kuitenkaan tarvitse kesällä... Jos ensi talveksi saisi valmiiksi niin se riittää...
Viime päivät ovat olleet jotenkin raskaita, ei ole jaksanut tehdä mitään järkevää, kotityöt lykkääntyy... Eilen kävin kuitenkin veljen luona hoilaamassa SingStaria ja oli niin hauskaa, että lopulta piti lopettaa koska emme nauramiselta saaneet laulettua ;) Taisi mennä väsymyksen piikkiin...
Mutta kaipa tämä tästä taas... Ensi kertaan!

5 kommenttia:

 1. Oletpa ollut ahkera. Onko lippalakin lipassa joku kovike, vai pysyykö muuten noin hyvin. Tilkkupeitto näyttää kivalta, ei lainkaan liian sekava!

  VastaaPoista
 2. Auli: Syötiin viikonloppuna jäätelöä ja yleensä huuhtelen sen pahvipaketin kierrätykseen, mutta nyt pääsi tuohon lakin lippaan palanen :)

  VastaaPoista
 3. Minä tykästyin tuohon nöttöskippoon. Onko sisällä ruukku, vai miten olet saanut siitä noin napakan? Nautihan viikonlopusta, jos vaikka aurinko suostuisi pilkistämään. :)

  VastaaPoista
 4. Mukava on lakki. Olen samaa mieltä Aulin kanssa siitä, että peitto on kivan näköinen, ei sekava. Eikös tilkkuilussa ole tarkoituskin tulla vähän kirjavaa?
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Aava: Ei siellä sisällä mitään ole, kai vain sitten virkkasin niin pienellä koukulla lankaan nähden, että tuli napakka. Nautin kyllä viikonlopusta, pitkään aikaan vapaa viikonloppu ilman lapsia =)
  Mustakissa: Niinhän se taitaa olla... =) Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...