Pepin peitto

Lukijat

29. huhtikuuta 2011

Sny muisti jälleen!

Eilen olin veljeni luona tekemässä taas origameja (laitan niistä kuvia myöhemmin) ja sillä välin oli posteljooni käynyt oven takana.. Minua odotti siis pakettikortti.. Äsken sitten kauhealla vauhdilla lähes juoksin postiin (ja nyt on ihan hiki) ja kotiin päästyä avasin tämän odotetun paketin...


Ensin huomasin nuo Miami-langat (yhteensä 4 kerää) ja ajattelin heti, että nyt saan vihdoin valmiiksi sen huivin josta aiemmin kirjoitin ja se jäi kesken kun langat loppuivat (sny:ni on ajatustenlukija, ihan selvästi!)... Sitten tuota Raggegarn:a kaksi kerää, josta viikko sitten tein myssyä, nuokin varmasti päätyvät siihen muotoon..
Paketissa oli vielä pieni muovipussi johon kurkkasin ja voi suloisuuden ihanuus!!

Tämä valloittava pöllönpoikanen paljastui sieltä! Lupaan pitää siitä hyvää huolta, pöllöperheeni adoptoi sen varmasti :)
Tässä vielä pöllöperheeni, joka asustelee toistaiseksi väliaikaismajoituksessa, kunnes saan niille pesän tehtyä ;)

Mutta sinulle sny! Olet aivan paras! =)

Tänään tein aamulla valmiiksi nämä sukat, joita jo vähän aikaisemmin vilauttelin.. Niistä tuli tosi pehmoiset joten sopisivat varmasti parhaiten unisukiksi.. Kovaa kulutusta ne eivät varmaankaan kestä.. Punainen on 7 veikkaa ja valkoinen Red Heart:a.


Tällainen kuviointi tuli varteen

Toissapäivänä katselin Martha Stewartin ohjelmaa ja hän liimaili siellä simpukoita kehyksien pokiin... No, minullahan oli aivan sama ajatus peilini kanssa, mutta ajattelin, että ne pitäisi kuumaliimalla  kiinnittää (ei siis erikeepperillä)... Mutta mitä Martha edellä, sitä Pirjo perässä... :) Ja lopputulos on tämän näköinen...
hieman hämärä kuva kun sitä eilen illalla nappailin
Ja toimii! Nyt lähden kahvin keittoon, veli tulee kylään... ;)

9 kommenttia:

 1. :), minulla on kanssa joku peilien koristelumania...

  Unisukkiakin tarvitaan. Saitpa kivan paketin :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, että paketti oli mieleinen =) Täällä OLI toinenkin pöllö, mutta se on mystisesti kadonnut. Ilmeisesti pesiytynyt johonkin kuopuksen kätköihin!

  Hauskaa Wappua!

  Terv. SNY

  VastaaPoista
 3. Onpa suloinen pikku pöllönpoika <3

  VastaaPoista
 4. Kiva pakeeti ja kiva peili. Minulla ei tuo ohjelma näy mutta siitä joku töissä puheli.

  VastaaPoista
 5. Rullasin sivun alas ja Kisun nähdessäni meinasin kysäistä, että ootko tehny sille tollasen tyynyn, kunnes sitten muistin... voi, voi Kisu, sanois mummo.

  Joka tapauksessa, hauskaa Vappua! :)

  VastaaPoista
 6. Kivan paketin olet saanut:)
  Ja peilikin näyttää upealta!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista! On mukavaa huomata, että joku tätä blogia lukeekin vaikka jutut on välillä mitä on... :)
  Tony: Täytyy tulla käymään sunkin luona joku kerta, ei olla vähään aikaan nähty..

  VastaaPoista
 8. Hieno tuo varren palmikko/ pitsi(mikälie)! Kuinka se tehdään?

  VastaaPoista
 9. SViU: Tuo sukkaohje on Novitan sivuilta, tässä linkki http://www.novita.fi/index.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=92197
  Oli tosi helppo malli :)

  VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...