Pepin peitto

Lukijat

4. heinäkuuta 2011

Viikonloppu kuvina

Viikonloppu oli täynnä tapahtumia ja mukavia hetkiä; kätköilyä, uimista, käsitöitä ja niiden suunnittelua, uusien paikkojen löytämistä, kauniiden maisemia katselemista, lintujen bongailua jne.....Tuossa yläkuvassa näkyy yksi Kyjy valmiina, tein sen eilen junassa, eli tuo pannulappu.. Tuo musta-sininen lanka on jotain kirppislankaa, tuntuu käteen vähän farkkukankaalta, ja vastapainoksi virkkasin reunaan tuota sinistä Napoli Exclusivea, joka taas on niin pehmeää että! En ole vielä punninnut ylittääkö 50g:aa, mutta teen kaveriksi jotain jos ei...

Yläkuvassa on myös tuo vihkonkuva, löysin eilen Tampereen Stockmannilta tuollaisen muistivihkon, jossa on myös mitta.. Sopii täydellisesti käsityövihkoksi johon voi suunnitella näitä KyJy-juttuja ja muutakin sitten tulevaisuudessa.. Siinä kun on tuollaiset numeroidut osiotkin eri jutuille :)

Luin eilen junassa loppuun tuon Elizabeth Gilbertin Eat Pray Love-kirjan, joka osui ja upposi... Sai ajattelemaan omaa elämää ja löysin siitä myös paljon tuttuja asioita, joita on omallekin kohdalle osunut... Suosittelen!
Tässä vielä pari Kyjyä, jotka aloitin jo viime viikolla, mutta jostain syystä unohdin laittaa tänne kuvan.. Alemmasta tulee kassi ja ylemmästä pipo...

Kiitos kaikille uusille lukijoille ja kaikille yhteisesti siitä, että jaksatte tätä blogiani lukea ja kommentoida (joka saa minut aina hyvälle tuulelle)... Oikein ihanaa viikkoa kaikille!! :)

3 kommenttia:

  1. Mukavaa että oli onnistunut viikonloppu !
    Ja todellakin taisit junassa tareta :))

    Ja kassia ja pipoakin taas virkkailet !

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että viikonloppusi sujui hyvin! Stocmannilta kyllä löytää mitä vain: vaikka kynän jossa on mitta!

    VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...