Pepin peitto

Lukijat

10. heinäkuuta 2011

Pienen pieniä asioita tänään

Tänään päätin, että pakko lähteä tuonne ulos, että ei sitä voi ihminen montaa päivää pakoilla tuota hellettä neljän seinän sisällä... Ja voi että oli vaikeaa! Ensimmäisten 5 minuutin aikana tuntui ettei happea saa kun ilma vaan seisoi... Metsässä oli minusta hieman helpompi hengittää ja löysimmekin taas aivan uudenlaisia paikkoja tuolta Keskuspuistosta ja paljon heppoja :) Ja muurahaisia!! En ole ikinä nähnyt noin paljon muurahaispesiä (todella isoja kaiken lisäksi!) samassa metsässä... Voihan tietenkin olla että en ole vain ollut suurissa metsissä tähän aikaan vuodesta (?)  ;) Mustikoita löydettiin hieman, mutta varmaan kuivuuden vuoksi ne olivat vielä pieniä joten ei poimittu tällä kertaa vaikka purkkeja olikin varmuuden vuoksi mukana..

Kyjy sai taas uuden aloituksen, nimittäin vauvan asustesetin :)
Nuo pienet sukat ja tumput ei paina vielä vaadittua 50 grammaa joten setti saa vielä lisäystä. Lankana on Sirdar Snuggly DK (ruskea, vaikka näkyy huonosti kuvassa) ja kolmosen puikoilla tikuttelin... Teen muuten sen Kyjy-listan tuonne sivuun, itselleni muistilapuksi... Edit! Teenkin sitten sen listan tiistaina, koska bloggeri ei tahdo, että teen sen nyt... Huoh!

Huomenna poju lähtee kotiin ja minä lähden veljen kanssa mattopyykille meren rantaan.. Ja tottakai käydään myös uimassa ja grillataan :)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Ihania nuo pikkuisen neuleet.

    Toivottavasti sait matot kuiviksi ennen sateita :)

    VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...