Pepin peitto

Lukijat

8. heinäkuuta 2011

Huh hellettä!!

Tänään oli kauheasti suunnitelmissa lähteä taas kätköilemään ja tehdä kunnon lenkki, mutta aamulla kun tiskasin niin olin jo siitä ihan hiessä, että päätin jättää lenkkeilyt tällä helteellä.. Siinä kuitenkin vedin jumpan kun olin jo valmiiksi hikinen :)

Olen sitten ehtinyt tehdä hieman käsitöitäkin tänään... Kyjyyn pari aloitusta lisää...

Olen jo pitkään miettinyt mitä tekisin noista Tennessee-langoista jotka ostin jo aikoja sitten kirppikseltä... No, suuren lehtien selaus-operaation jälkeen päädyin tähän. Ohje on Suuri käsityölehti 3/2006-numerossa.

Tämä löytyi tuon selaus-operaation ohessa ja löysin tuota ohjeessa mainittua Mandarin Petit-lankaa kolme (eriväristä) kerää kopasta, joten voi olla että joudun ostamaan sitä lisää vielä eikä tuo kukkakuvio helmassa onnistu noilla väreillä, mutta katsotaan... Ohje SK 5/2007.

Yritän joku päivä tehdä jonkinlaista listaa noista Kyjy-aloituksista kun niitä nyt on jo jonkin verran kertynyt.. Mattopyykille ja mustikkametsään pitäisi myös ehtiä, on tämä kesä vilkasta aikaa... :)

Nyt menen parvekkeelle kuuntelemaan Iron Maidenia (jotka soittaa stadikalla) kun ei täällä vielä vähään aikaan voi nukkumaankaan mennä... ;)

3 kommenttia:

 1. Iron Maiden konsertti kesäyönä kuulostaa ihan mukavalta..:).

  VastaaPoista
 2. Nyt minun pitää jo ryhtyä toimiin. Taidankin hankkia lomaksi käsityötarpeet. Aina kun tulen blogiisi, alan ihmetellä, miksi en aloittaisi.

  Hyvää heinäkuun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Iron Maiden parvekkeelta kuulostaa mukavalta, meille kuului viime kesänä myös Iron Maiden,mutta tosi etäältä kun matkaa oli 10 km, mutta ihme kyllä kuului jotenkin.

  VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...