Pepin peitto

Lukijat

9. heinäkuuta 2011

Eilinen oli vasta alkua...

Siis tämän helteen suhteen, tänään on vielä pahempi päivä... Tänne sulaa! Vaikka istuu hiiren hiljaa paikallaan eikä edes ajattele mitään niin silti hiki vaan valuu joka rauhasesta.. :) Pikkuisen liikaa mulle..
Kaiken lisäksi mulla on varmaan joku lihas revähtäny tai sit oon jumpannut liikaa kun nivusista vetää polveen päin sellainen kipu kun kävelee... Joten pakko siis istua.. Ajattelin kyllä tänään vetää jonku venyttelyn kun se on varmaan vaan ihmeissään yht'äkkisestä käytöstä koko lihas... ;)

Aloitin tänään yhden Kyjyn, virkatun perusmyssyn, lankana M&K:n Avanti ja 4½ koukku... yritän saada tuon langan riittämään jonkin näköiseen lieriinkin...
Totesin tässä, että minun täytyy taas kohta päästä lankaostoksille, mutta kun rahan tulosta on vain epämääräinen aavistus, niin saa nyt nähdä miten käy... Mietin jo netistä tilaamista mutta postimaksut ja kaikki maksaa jo niin paljon, että mielummin menen kauppaan.. Vai tietääkö joku jonkun superhalvan nettikaupan? ;)

Hip hei! Tänä aamuna vaakakin suostui yhteistyöhön ja näytti kilon vähemmän! Nyt kun saa vielä noi jumit pois niin pääsee jatkamaan tuota liikuntaa paremmin... Taidankin mennä saman tien venyttelemään...

Ihanaa (?), lämmintä päivää kaikille... Pulahtakaa veteen jos voitte! :)

3 kommenttia:

  1. Onnea menetetystä kilosta, minulla on nyt yhteensä -7 mutta nyt vähän jumittaa. Hyvää sunnuntain ajtkoa ja huomenna alkavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Täällä on satanut teidänkin paikkakunnan edestä. Jo toinen päivä ja vettä on tullut... mutta nyt marjat kasvaa :))

    VastaaPoista
  3. Myssystä tulee kiva! Hyvää jatkoa Sinulle toivottaa romulyyli-riitta.

    VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...