Pepin peitto

Lukijat

13. toukokuuta 2011

Voi P****!


Nyt vasta minäkin tajusin, että bloggeri oli poistanut tuon edellisen postauksen... Joten laitan tähän nyt uudestaan nämä kuvat: Kyseessä on siis Arabian lautanen, jonka ostin kirppikseltä, koska olen perinyt mummoltani täsmälleen samalla kuviolla olevan kahviastiaston... Näissä ei ole Arabian leimaa, vaan pelkkä "järjestysnumero" ja Made in Finland-teksti, mutta tiedän, että ovat Arabian, koska siellä työskentelevät mummoni ystävät antoivat astiaston hänelle häälahjaksi... Ja miksikö piti saada tämä tänne uudestaan, haluaisin saada enemmän tietoa näistä astioista, jos joku vaikka sattuisi tietämään...? Sähköpostilla saa parhaiten kiinni...Kun ei tämä bloggeri ole niin luotettava... Argh!

10 kommenttia:

 1. Minä en valitettavasti tiedä tuosta mitään. Mutta ilahduin..kahvikannu samaa sarjaa !
  Sain anopilta, ja on lasivitriinissä koristeena :)

  VastaaPoista
 2. Ei ole tietoa, mutta suuri ihastus. Kauniita ovat.
  Bloggerin uhri minäkin...

  VastaaPoista
 3. Minullakin on tuohon kannu (kahville tai teelle), jota en ole kertaakaan käyttänyt vaan on koristeena.. Mutta kiva tietää, että noita on muuallakin, kun en ole ikinä ennen törmännyt.. :)

  VastaaPoista
 4. Just niin !
  Itse tehden saa sellaisen kuin haluaa.
  Nyt vaan kellon kimppuun :)

  VastaaPoista
 5. Tuo koriste taitaa olla nimeltään kesäkukka ja sitä on jonkin verran myynnissä nettikaupoista mm. Vaarinvarasto ja astiataivas ovat hyviä paikkoja. Löytyvät googlesta noilla nimillä.

  VastaaPoista
 6. Kiki:
  Kävin katselemassa noista paikoista tuota kesäkukkaa, mutta se ei ole samanlainen kuin minun astioissa, minulla ei ole tuollaisia oransseja kukkia noissa. Mutta kiitos vinkistä ja täytyy varmaan alkaa ihan tosissaan etsimään tuolta netin kätköistä tuota :)

  VastaaPoista
 7. Minulla on kirjanen, jossa kahvikupissa on tuo sama koriste. Siitä sanotaan että on "siirtokuvakoriste numero 4455. 1950-luvun alku."
  Kirjasen nimi on Keräilijän aarteet. Arabian kahvikuppeja ja mukeja. Kirjasen olen ostanut Töölöntorin läheltä Astialiisa-nimisestä liikkeestä, jossa on paljon mm Arabiaa. Keräilijän aarteet- kirjasarjaan kuuluu useampikin kirja. Ainakin Arabian astiastoja -osa.

  VastaaPoista
 8. Anitta: Olen monesti kirjakaupassa katsellut tuota kirjaa ja miettinyt raaskinko ostaa, en ole ostanut... Täytyypä siis jostain etsiä se, voisin vaikka käydä tuolla Astialiisassa, kun velipoika asuu siinä vieressä... Kiitos tiedosta! :)

  VastaaPoista
 9. Noita kirjoja on kyllä monessa kirjastossa, jos ei halua omaksi ostaa.

  VastaaPoista
 10. Hienoa sarjaa, itsekin rupesin tätä keräämään. Sillä ei siis nimea vai tuo siirtokuva numero 4455. Tällä hetkellä kahvikuppeja ja pullalautasia. Hienoa olis löytää sokerikko ja kermakko sekä lautasia ja tietty kahvikannu, mutta aikaa on ja kerääminen on kivaa.

  VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...