Pepin peitto

Lukijat

11. toukokuuta 2011

Jälleen kirppislöytöjä

Niin, en ole tosiaan pariin päivään tehnyt kauheasti käsitöitä joten esittelen sitten näitä kirppisostoksiani...
Tiistaina meillä oli tyttäreni asiakassuunnitelmapalaveri Tampereella ja ajattelin, että samalla voisi vaihteeksi koluta sielläpäin noita kirppiksiä.. Pelastusarmeijan kirppikseltä Itsenäisyydenkadulta löysin nämä:
Huippukunnossa oleva Kaffe Fassett-kirja (3e) ja Novita Maxi-lankaa 5 kerää (1e/kerä)

Tämä pirteän värinen säilytyslokerikko maksoi 2e
Sitten menimme Bonuskirppikselle, joka sijaitsee myös Itsenäisyydenkadulla, ja siellä tein tällaisia löytöjä:
Hamahelmiä (2e), vanha raastinrauta (en muista hintaa) ja kesäkassi (3e)
 Tämä alla oleva lautanen maksoi jopa 5e, mutta se kannatti... Minulla on nimittäin mummolta peritty kahviastiasto, jonka hän on saanut hää-/kihlajaislahjaksi. Se on Arabian tuotantoa, mutta leimaa ei astioissa ole, vain "järjestysnumero" ja Made in Finland-teksti. Mummoni sai kaksi kahviastiastoa lahjaksi naisilta, jotka olivat silloin Arabialla töissä maalamassa näitä käsin. Toisessa, jonka minä sain, on kultaiset reunat ja toinen astiasto on äidilläni, niissä on hieman erilainen kukkakuvio ja vihreät reunat.
Katsoin tuota lautasta siellä kirppiksellä ja tuumin, että melko tutunnäköinen tuo kuvio ja kotona sitten varmistin, että sehän on ihan identtinen minun astioiden kanssa (käsin maalatuksi)... Tuossakaan ei ole Arabia-leimaa mutta silti hintalapussa luki Arabian lautanen, joten myyjäkin on sen jostain tiennyt... Jos joku sattumoisin tietää näistä jotain niin otan mielelläni tietoja vastaan ;)


Huomenna olen menossa kierrätyskeskukseen joten varmasti saatte sitten lisää näitä kirppistarinoita, mikäli niitä löytyy :)

Tänään lähetin viimeisen paketin Sny:lleni ja taidan kohta puoliin saada itsekin tietää kuka minulle on paketteja lähetellyt, jännää! :)

2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä olet tehnyt:)

    VastaaPoista
  2. Hienoja ostoksia, taas! Taas on viikko lopuillaan... Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...