Pepin peitto

Lukijat

9. toukokuuta 2011

Kirppislöytöjä ja mukavaa postia

Kävin jo perjantaina kirppiskierroksella, mutta unohdin esitellä löytöni.. Emaliastioita kun keräilen, niin tämä oli ihan pakko ostaa, vaikka siinä onkin sisäpohjaan ilmeisesti palanut jotain, joten ei voi käyttää ainakaan juomistarkoituksessa..
Tämäkin huusi minulle: "Osta minut!". Mummollani on ollut samanlainen, mutta hieman eri värityksellä. Mummon mummo on hävitetty jonnekin, joten piti siis ostaa uusi tilalle ;) Ja tuo on siis säästöpankki...
Ostin myös lankoja (jämäkeriä), mutta en nyt niitä viitsinyt alkaa kuvaamaan..

Tänään toi posti minulle unohdetun, mutta niin kivan paketin :) Voitin Riikan blogiarvonnassa nämä ihanat jutut!
Vihreää Nepal-lankaa, jota juuri jossain nettikaupassa katselin, mutta onneksi en ostanut :) Lisäksi kivoja lammastarroja (hauskasti yksi musta lammaskin tupsahtanut mukaan) sekä hyvin hyödyllinen säilytyskotelo neuloille (sekä kolme hyvää isoa neulaa).. Tuota koteloa onkin hyvä pitää matkoilla mukana niin ei ole neulat kassin pohjalla... Kiitos sinulle Riikka!! ;)

Pari viimeistä päivää on ollut käsityöt tauolla, kun en oikein tiedä mitä sitä tekisi seuraavaksi... Lankoja on melko vähän enää varastoissa eikä mitään lankaa kovinkaan paljoa ja kaikki eri paksuisia, mutta jotenkin on kyllästynyt jo noihin myssyihin ja sukkiin... Olen yrittänyt selata käsityölehtiä, mutta tuntuu, että niissäkin tuputetaan vain noita isoäidin neliöitä joka paikkaan ja niitähän olen jo tehnyt ihan tarpeeksi tälle keväälle... No, ei kai se mitään tee, jos välillä vähän miettiikin mitä tekee, eikä niin, että tekee vaan mitä sattuu ;)

Jatkan mietintöjä parvekkeella, ihanan aurinkoista päivää!!

5 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä ja ihana palkinto:)

  VastaaPoista
 2. Ilmiselvästi mentävä lankaostoksille :D.

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä tehnyt mahtavia löytöjä... ja tietysti halvalla :)

  VastaaPoista
 4. Hei Pirjo..... aika hyvä arvaus, blogissani :=)

  VastaaPoista
 5. Ehkä Sny voisi helpottaa lankapulaa jahka saisi paketin postiin ;)

  VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...