Pepin peitto

Lukijat

19. toukokuuta 2011

Ku halvalla sain :)

...Niin pakkohan se oli ostaa! ;) Lankoja tietysti! Ja yks emalimukikin :)

Tämä kasa lankoja sekä tuo muki maksoi 14e! Myyjä antoi vielä väreihin sointuvan kassinkin :)
Eilen kokeilin Neferin ohjeella tehdä neulatyynyä.. Ohje kun oli englanniksi niin ensimmäinen meni parissa kohtaa hieman väärin mutta toinen onnistui jo ihan ohjeen mukaisesti...


Ja sain vihdoin tämän topin valmiiksi...


 Ohjetta minulla ei tähän ole vaan aloitin virkkaamisen tietämättä mitä tästä tulee ja tällainen sitten syntyi... välillä kokeilin päälle, että tuli suunnilleen sopiva... Ja taakse tuli tällaiset ristiin menevät olkaimet (vahingossa) :)


Lähetin torstaina siis viimeisen paketin salaiselle neuleystävälleni, joka oli Kikka. On ollut todella mukavaa miettiä paketteja ja tutkailla toisen blogia ja miettiä, mistä hän pitää... Ilmeisesti olen onnistunut ilahduttamaan Kikkaa kivoilla paketeilla ja on ollut ilo itsellekin lähettää niitä... :)
Vielä en ole saanut itse selville salaistani, paketteja on tullut Helsingistä ja Keravalta... En kyllä ole edes halunnut yrittää selvittää kuka SNY:ni on, koska salaisia paketteja on paljon jännempää saada ;)
Tähän rinkiin on pakko päästä syksylläkin mukaan!!

Kiitos kaikille, jotka olette lukeneet tätä hieman vaihtelevasti päivittyvää blogiani ja etenkin teille, jotka jaksatte tänne jotain kommentoidakin :) Kaikki kommentit antavat minulle varmuutta siitä, että tätä blogia kannattaa kirjoittaa.. Toki kirjoittaisin varmaan muutenkin, mutta olen tätä kautta löytänyt niin hyviä ihmisiä.. Te rakkaat lukijat, niin juuri SINÄ, piristätte mieltäni ja saatte hyvälle tuulelle.. Kiitos, että olette olemassa!!

Lämpöisiä ajatuksia!

4 kommenttia:

 1. Hyvä liivi tuli ns. tuosta vaan :).

  Neulatyynyt ovat onnistuneita :), kivaa, että ohjetta käytetään.

  VastaaPoista
 2. Ihania lankoja... on silloin ihan pakko ostaa kun halvalla saa.
  Nättejä neulatyynyjä ja tuo toppi on kaunis. Kiva kun joku muukin tekee noin , ettei tiedä mitä kulloinkin valmistuu :)

  VastaaPoista
 3. Ihana toppi! Tee mulleki eri värillä! :P

  VastaaPoista
 4. Kun halvalla saa niin kannattaa sotaan, näin se menee!

  VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...