Pepin peitto

Lukijat

13. toukokuuta 2011

Lankaostoksilla ja Sny:n pikkupaketti

Tänään lähdimme katsastamaan kierrätyskeskusta, josta minulla oli hyvin suuret kuvitelmat, että se on tosi iso paikka ja täynnä kaikkea kivaa... Mutta enpä sitten löytänyt kuin yhden ainoan emalikipon... Ja muutenkin oli suuri pettymys... Joten piti sitten päästä vielä parille kirpparille ;)

Tällaisia löysin:

vasemmalta: iso emalimuki 2,50e, pienempi emalimuki 5e, keskikokoinen emalimuki  1e ja emalikippo 3e sekä Napoli-lanka, muistaakseni 0,50-1e
Lisäksi löysin "hieman" lankoja:

Tämä kasa maksoi n. 8e, näistä saa jo monta myssyä ja patalappua
Ja sainhan minä tänään taas mukavaa postiakin =)

Sny laittoi välimuistamisena Novitan Minikeriä ja ihanan kortin,  kiitos!!
Nyt kun käsityöt eivät ole oikein maistuneet niin olen näprännyt toisen harrastukseni parissa... Tällaisen 1500 palaisen palapelin löysin kaapista avaamattomana ja pitihän se tehdä pois.. Pari iltaa siinä menikin mukavasti :)

 Reunoilla on tällaisia pieniä ympyröitä...
 ...joissa jokaisessa eri kuva...
 ...nämä tein viimeisenä...
Tämä oli yllättävän vaikea palapeli.. Aloitin reunoista niin kuin aina, sitten tein keskelle nuo isot ympyrät, täytin ne ja sitten vasta tein nuo reunaa kiertävät osat... Mutta tulipahan siis tehtyä... Äsken sitten purin sen ja laitoin laatikkoon takaisin, odottamaan parempia aikoja kun minulla on varaa kehystää nuo kaikki palapelini seinälle :)

2 kommenttia:

  1. Hyviä löytöjä.

    Ostin tänään ihan heräteostoksena tuon minikeräpussin, saapa nähdä, mitä siitä keksii.

    Palapelien tekeminen on kyllä tosi mukavaa..

    VastaaPoista
  2. Neferi: Itse ajattelin, että jos tekis raidalliset sukat, niin tuosta mini-kerästä vois olla apua..? En vielä tiedä mitä niistä oikeasti syntyy, ehkäpä amigurumeja =)

    VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...