Pepin peitto

Lukijat

4. marraskuuta 2016

Raitaa ja kuplaa

Sairastelu on haitannut harrastustoimintaa. Tai kyllähän puikot on pitäneet seuraa mutta en ole vain jaksanut tänne kirjoittaa. Veteraanisukkien ja Netflixin parissa on aika vierähtänyt. Yritän tehdä noita sukkia jokaista kokoa yhden parin, aloittaen isoimmasta niin urakka käy loppua kohden nopeammaksi :) Tähän mennessä valmistunut siis isoimmat koot eli 44 ja 46.


Harmaan jälkeen pakko tähän väliin tehdä jotain värikästäkin. Liityin Facebookin Voihan villasukka-ryhmään etsimään inspiraatiota. Sitä kautta bongasin nämä kuplalapaset. Kuvio on tuttua villapaidasta jonka tein jokunen vuosi sitten mutta silti sen omaksuminen on ollut jotenkin hankalaa ja voi olla että tuo neljällä puikolla kutominen tuo siihen omat haasteet, kahdella oli helpompaa. Katsotaan miten tässä käy. En ole ihan varma tulkitsinko tuon peukalon kohdan oikein joten pakko vaan kokeilla miten käy. Jos nää onnistuu niin menevät pukin konttiin :)



Tajusin että mulla ei ole kuin yks ainoa kiva pipo jota pidän ja se tuppaa lenkkeilyssä aina hikoamaan joten jossain vaiheessa tarttis varmaan tehdä itsellekin jotain. Mietin että tekisikö lenkkejä varten jonkinlaisen pannan vai normikäyttöön myssyn, se jää nähtäväksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...