Pepin peitto

Lukijat

21. marraskuuta 2016

Lisää kuplia, raitoja, siksakkia, palloja ja kaivo... Siis mitäh?!

No niin, innostuin jotenkin niistä kuplalapasista ja jatkoin samaa rataa sukkiin. Mutta sitten iski pelko ettei langat riitä ja tein niistä varmuuden vuoksi vähän pienemmät, eli eri saajalle menevät.


Liityin jokin aika sitten Facebookin Voihan villasukka-ryhmään ja olen ihastellut sitä kautta aivan ihania sukkamalleja ja kuvioita ja miettinyt että voi kunpa itsekin osaisi ja jaksaisi.
Eilen sitten otin kaikki langat esiin ja aloin miettimään että mitä jos sittenkin kokeilisi vaikkapa... Marisukkia! Vinkkejä kuvioihin löysin täältä ja täältä.


Jäin ihan koukkuun noihin, poikakin huomautti illalla että ootko sä tehnyt tota koko päivän :D 
Ei vaan voinut lopettaa yhdenkään kuvion jälkeen kun piti jo miettiä seuraavaa ja sitten tehdä se seuraava ja miettiä taas ja...

Kyllähän tuosta nyt huomaa että kirjoneule ei vaan ole mun juttu... vielä! Noi siniset ja valkoiset jutut varressa pitäisi olla palloja ja jalkaterän muija-kuvio meni ajatuksissani pieleen mutta so what! Kavennukset aiheutti pään vaivaa ja siitä kärsi kaivo-kuvio josta ei tullut ihan symmetristä. 

Tämä oli harjoitussukka ja toki sille kaverinkin vielä teen. Mietin myös että jos saisi höyryttämällä sukkaan ja kuviointiin vähän ryhtiä. Sitten pitäisi vielä etsiä joku jonka jalkaan nämä sopisi, Omaan 40 jalkaan ovat hieman tiukat ja lyhyet.


Ja kuten jo joku tarkkasilmäinen huomasi niin päättelyt oon jättänyt vähemmän innostuneelle päivälle, nyt täytyy saada tehdä vaan lisää näitä :)

2 kommenttia:

 1. Kauniita sukkia. Noita Mareja olen itsekin ihaillut, mutta eivät vielä ole kerenneet puikoille saakka. Oikein hyvältä näyttää mun silmään tuo sun kirjoneule, ja kuten sanoit, harjoitus se mestarin tekee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mustakissa!
   Jalassa nuo tosiaan näyttää paremmalle kun kuviot pääsee leviämään mittoihinsa :)
   En aio luovuttaa kirjoneuleiden suhteen, koko ajan oppii uusia niksejä kun jaksaa tutkia nettiä ja seurata muiden blogeja.

   Poista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...