Pepin peitto

Lukijat

16. marraskuuta 2016

Paratiisin puuhailut

Hups, onpas taas aika kulunut nopsaan!

On ollut viikon mittaan jos jonkinlaista juttua, puuhaa, tapahtumaa, ajatusta...
Sulkapalloa, oksennustautia, tarpomista kinoksissa, superkuun ihailua ja grillaamista, outoja unia, 20v. vanhan kitaran virittämis- ja soittamisharjoituksia, psyykkisen tasapainon romahdus ja siitä nouseminen ja eilen illalla katselin kuinka meidän hamsteri veti viimeiset henkäykset ja nukahti sitten. Tänään käytiin viemässä Frodo-herra viimeiseen lepopaikkaan.

Viimeinen kuva <3

En ole nyt ihan joka päivä ottanut kutimia esiin mutta tuosta pannasta jonka tein aikaisemmin innostuin sen verran että tein toisenkin, hieman paksumman ja leveämmän.

Kaksinkertainen lanka suomalaista sukkalankaa sekä 10mm koukku

Tein eilen myös valmiiksi nämä kuplalapaset jotka menee siis joulupakettiin pikku-P:lle.


Sydänsukat on kesken ja nyt sain vielä parit tilaussukat ja veteraanisukkiakin ajattelin vielä tehdä kun lankoja on jäljellä. Joten eipä pääse hommat loppumaan kesken :)

Muistakaa osallistua arvontaan!

2 kommenttia:

  1. Voi pientä Frodo parkaa. Lemmikin, vaikka pienenkin, kuolema tuntuu aina niin pahalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siinä ääni hieman tärisi kun pojalle kerroin asiasta mutta muuten en ole asiaa murehtinut. Kuolema kuuluu elämään ja varsinkin silloin kun on nähnyt kuinka toinen on kärsinyt niin kuolema voi olla jopa helpotus. Nytkin Frodon oli jo viikon verran vaikea jaksaa edes ruokakupille kun vanhuus painoi päälle. Ja muistona se on aina sydämessä <3

      Poista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...