Pepin peitto

Lukijat

27. maaliskuuta 2011

Kesäaika

Sunnuntaiaamu.. Valvoin eilen pitkään, koska naapurissa oli bileet ja eivät tajunneet, että joku voisi yrittää nukkua.. Heräsin kännykän soittoon ja katsoin kelloa: 7.59. Annoin puhelimen soida, hetken päästä tuli tekstiviesti äidiltä: "Kai olet muistanut kääntää kelloja?..."
No joo, en muistanut kääntää kelloja, teen sen muutenkin yleensä vasta aamulla, enkä herää yöllä niitä kääntämään ja lisäksi olin niin väsynyt naapureiden takia, että teki mieli taas heittää puhelin seinään.. Eikö täällä saa enää nukkua!!!
Okei, olen jo rauhoittunut ja laitoin jo äidillekin viestin takaisin, se kun huolestuu, jos en vastaa... Tänään olen päättänyt vain olla kotona ja keskittyä noihin käsitöihin, kun viime päivinä on ollut niin paljon muuta mielessä..

Perjantaina sain valmiiksi vihdoin sen Jussi-työn, elikkäs sukathan niistä tuli... Ihan omasta päästä tein nuo ruudut ja niistä tuli enemmänkin neliöt kuin sellaiset salmiakkiruudut, jotka niiden pitäisi olla oikeasti...


Sitten tuossa samalla kuvailin hieman kasvejani, joita laitoin joku aika sitten kasvamaan... Ja nehän on jopa kasvaneet =)Ja sitten projekti, joka oli kesken kun vanut loppui... Minun rakas Api! (täytyy vielä keksiä sille vaatteet)

Apin tarinaa voit lukea täältä. Yksi ensimmäisistä lauseistani pienenä oli: "Toi otti Piion Apin". (Suom. Tony otti Pirjon apinan.) Olin kova lyhentelemään sanoja ja teen sitä vieläkin. Tai sitten yhdistelen samaa tarkoittavia sanoja. Jos pitäisi esim. sanoa hanskat tai lapaset, saatan sanoa hapaset tai lanskat =)

Eilen sain valmiiksi myös tämän pipon. Se on kuulemma Jacques Cousteau-pipo. Näin sellaisen Lankapirtissä ja halusin tietty tehdä myös sellaisen =)
Tuon kanssa tulikin paljon ongelmia, kun tein sitä samalla kun katsoin TV:tä ja epähuomiossa laskin sitten väärin silmukoita ja kavennukset tuli vääriin kohtiin ja sitten jouduin purkamaan ja kiristelemään hampaita, mutta tulipahan tehtyä.. Tuo kääntövara on pienempi kuin oikeassa ohjeessa, eli en neulonut 20cm vaan n. 15cm. Ja en tiedä miksi tuonne huipulle tuli tuollainen nyppylä =)

Nyt minulla on puikoilla hyvin kirkasta vaaleahkoa sinistä, mutta saa nähdä riittääkö langat tuohon juttuun jota suunnittelin tekeväni... esittelen sitä myöhemmin...

9 kommenttia:

 1. Hyvää kesäaikaa sinulle. Sukista tuli hienot!

  VastaaPoista
 2. Metelöivät naapurit voivat olla varsinainen riesa. Meillä entisessä asunnossa naapureilla oli välillä koko viikonlopun kestäviä kekkereitä.. Se oli karmaisevaa.

  Mainiot nuo Jussi-sukat ja kiva kun kukkasi ovat lähteneet kasvamaan. Meidän pitäisi kylvää chilin siemeniä pikkuhiljaa. Oletko muuten käyttänyt jotain taimimultaa noissa vai ihan tavallista kukkamultaa?

  VastaaPoista
 3. Auli: Kiitos samoin!
  Aava: Tässä oli niin rauhallista asua kun ympärillä asui vain maahanmuuttajia. Olen sen muuallakin asuessa huomannut, että suomalaiset on niitä jotka yleensä häiritsee. Mutta täytyy toivoa, että oli vain satunnainen kerta.
  Ihan tavallista multaa olen käyttänyt noissa, Biolanin mustaa multaa =)

  VastaaPoista
 4. Hieno apina. Taitaa olla vähän eri rotua, kuin minun apinani, samaa sukua kumminkin :)
  Eipä juuri kesä-ajalta tunnu, kun lunta pyryttää koko ajan lisää.

  VastaaPoista
 5. Sude: Tuo minun Api on sinun apinoiden rumempi serkku :)

  VastaaPoista
 6. Hienoja olet taas tehnyt, eikä Apissakaan ole mitään vikaa! Meillä anoppi harrastaa myös sanojen lyhennyksiä tai yhdistelyä: esim. harakka on hakkara, joka lienee myös varista tarkoittava sana hänen sanavarastossaan:)

  VastaaPoista
 7. Mustakissa: Meillä tää on varmaan ihan sukuvika, hassusti puhuminen siis ;)

  VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...