Pepin peitto

Lukijat

18. maaliskuuta 2011

Hyvä päivä

Sain vihdoin eilen illalla valmiiksi tunikan, joka on nyt tässä:

Hieman iso siitä tuli, mutta eipähän kiristä =) Ohje siis löytyy Suuri käsityö-lehdestä 2/2011. Itse hieman sovelsin ohjetta, mutta en merkitsevästi. Lankana minulla oli Katria, joka ei ehkä sovellu näin isoon työhön, tuli aika raskas paita, mutta tiedänpähän ensi kerralla... Lanka muuten oli tosi ihanaa ja pehmeää, luisti hyvin puikoilla.. 

Sitten olen katsellut muidenkin blogeissa kaikenmaailman kukkasia joten päätin minäkin niitä hieman esitellä..

Uusin ostokseni. Olen aina halunnut saniaisen, mutta vasta nyt tuli ostettua =)
Limoviikunani ei tykännyt pimeästä talvesta vaan tiputti suurimman osan lehdistään. Laitoin sitten juurtumaan osan oksista ja nyt jännityksellä katson, lähteekö kasvi enää kasvamaan...
Eilen löysin kaapista siemeniä, jotka oli jääneet viime vuodelta. Ja laitoin niitä nyt sitten pikku purkkeihin itämään, jotta saisin parvekkeelle hieman väriä kesäksi. Tuossa silityslaudan päällä ne ainakin saavat valoa. Täytyisi hommata jokin kukkapöytä... Tiibetinkoirankieltä ja vaaleanpunaisia tuoksuherneitä pitäisi noista kasvaa, raportoin etenemistä myöhemmin...

Äitini toi minulle yhtenä päivänä tällaisen:
Oli löytänyt sen kirpputorilta ja kertoi, että mummollani on ollut juuri samanlainen, mutta se on hävinnyt jonnekin. Kyseessä on tietenkin ompelurasia, jonne saan nyt kaikki pienet apuvälineeni =)
Itse ostin jokin aika sitten Prismasta tällaiset:
neuloille ja napeille omat rasiat =)
Kaiken kaikkiaan viime päivinä on ollut oikein mukavaa =) Ja kaiken kruunasi se kun luin, että olen voittanut Riikan blogiarvonnassa.. Siis minä!! En ikinä voita mitään mistään!! Tällä fiiliksellä on hyvä aloittaa viikonloppu poikien kanssa ;)

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!!

5 kommenttia:

 1. Kevät ja kukkaset kuuluu niiiiin yhteen :) Pirteän tunikankin olet tehnyt :) Ja onnea arvonnan voitosta! Minulla ei ole toistaiseksi tärpännyt vielä, mutta toivossa on hyvä elää (sano lapamato).

  VastaaPoista
 2. Kiva tuo tunika! Voi kun mun sormet syyhyävät noitten kukkien ja siemenien kimppuun, mutta tämä tauti ei vaan hellitä. On vissiin huomenna mentävä tapaamaan tohtoria.
  Onnea kuitenkin sulle arvonta voitosta! Ja laitahan tietosi minulle craft it forward 2011 hengessä:)

  VastaaPoista
 3. keväisen pirteä tunika! Ja onnea arvonnan voittamisesta!Hyvää viikonjatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Pirtsakka tunika ja niin keväiset väritkin siinä! :) Kevät saa viherpeukalot syyhyämään, sinäkin olet kukansiemennet kylvänyt. Minä olen siitä hommasta luopunut muutaman epäonnistumisen jälkeen.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista! Piti tänään laittaa uusi postaus, mutta olikin jotenkin niin kiire päivä, että huomenna sitten... =)

  VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...