Pepin peitto

Lukijat

22. helmikuuta 2011

Paketti SNY:ltä

Hain eilen Sny:ltä saamani ensimmäisen "oikean" paketin! Se oli aivan täydellinen ajatellen ilmoittautumistietojani, lempilankaani 7 veikkaa ja vielä juuri oikeita sävyjä ;) Punaista, oranssia ja sateenkaaren värejä!!!

Kiitos SNY!

Matkamme Tukholmaan meni aivan täydellisesti. Kaikki suunnitelmat toteutuivat, kävimme kiertoajelulla ja sen jälkeen vanhaan kaupunkiin shoppailemaan. Olimme varanneet pöydän Hard Rock Cafesta, joka osoittautui erittäin hyväksi paikaksi, suosittelen! Mahat täynnä seikkailimme hieman paikallisella metrolla, joka on hieman toista luokkaa kuin Suomessa. Onnistunut reissu ja synttärisankari oli erittäin liikuttunut kaikesta =)

Mukavaa viikkoa kaikille ja neulomisiin!

6 kommenttia:

 1. Ihanan keväisiä värejä langoissa.
  Hienoa, että synttärimatka oli onnistunut.

  VastaaPoista
 2. Hieno paketti. Niin ihanissa väreissä.

  VastaaPoista
 3. Kiva, että lanka miellytti! Vähän ois jo suunnitelmaa seuraavaankin... t. SNY

  VastaaPoista
 4. Kiva, että reissu oli onnistunut. Mikä sen parempaa kuin viettää aikaa läheisten kanssa! Ja kiva, että varsinkin sankari tykkäs!

  VastaaPoista
 5. Paketti oli tosiaan juuri oikeanlainen... vielä en ole päättänyt mitä langoista syntyy, kun on ollut muita projekteja kesken.. =)
  Matkakin onnistui yli odotusten ja pääasiahan oli että sankari viihtyisi... Luulen, että ei ihan heti unohda tuota reissua =)

  VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...