Pepin peitto

Lukijat

29. marraskuuta 2010

Voi muljaus!

Juu.. niin siinä sitten kävi lauantaina, että liukastuin ja tein sellaisen hienon kiertoliikkeen vasemmalla jalalla, että jotain muljahti lonkan alapuolelta =( Se teki kipeää, mutta kotiin piti kävellä silti ja parin tunnin päästä ei enää särkenyt. Siitä asti tosin olen kävellyt linkuttaen ja varovasti, koska jalka aina silloin tällöin muljahtelee uudestaan. Ei siis ole kipeä paitsi silloin kun muljahtaa... Varmaan siis jokin lihas mennyt lukkoon, ei ainakaan luita ole poikki.. Nyt ei millään ehtisi lääkäriin, kun on tenttiviikko, mutta toisaalta olisi kiva olla hyvissä ruumiin voimissa ensi viikolla kun alkaa työharjoittelu, pattitilanne siis... =O Yritän sitä nyt pähkäillä yön yli..tai kahden..

Huomenna on postipäivä! Menen hakemaan siis Elloksen paketin (piti tilata hieman lämpöisiä vaatteita tämän pakkasen keskelle) ja postitan yhden Huutonetin paketin, sekä toivottavasti haen Huutonetin paketin (riippuen ehtiikö huomiseksi). Laitan sitten myöhemmin kuvia, mitä ihanaa olen ostellut =)

Jaahas.. nyt voisi mennä pitkästä aikaa TV:n ääreen ja ottaa tuon poncho-neulomuksen kätösiin, ehkäpä jo huomenna saan siitäkin kuvat tänne...

Illanjatkot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...