Pepin peitto

Lukijat

13. maaliskuuta 2017

Kevättä rinnassa!

Lopetin Netflixin tilauksen ja se on näköjään vaikuttanut mun käsitöiden tekemiseen niin että puikot eksyy harvemmin käsiin :P 

Ystävänpäiväsukista jäi lankoja yli ja koska suunnittelija Niina Laitinen oli tehnyt ohjeen myös lapasiin niin ajattelin tehdä vielä sellaisetkin. Ohje löytyy täältä. Ohjeessa on kiilapeukalo mutta itse tein kuten aina muutenkin lapasiin tuon toisen version ja yksivärisenä. Lankakerät alkoivat näyttää ensimmäisen lapasen jälkeen epätasaisilta eli oranssia oli vähiten ja siksi vaihdoin pohjaväriä ja minusta noista tuli aika veikeät :) Kumpi on sun suosikki?Viime viikkoina on ollut jo upeita keväisiä ilmoja joten on saanut jo alkaa miettimään istutuspuuhia. Viime keväänä mulla ei ollutkaan parveketta mutta nyt on joten mahdollisuudet kasvattaa enemmän on lisääntyneet. Ihan varmasti laitan porkkanoita ja perunoita multaan! 

Eräänä päivänä katselin valkosipulin kynsiä jotka oli olleet jo kauan pöydällä ja mietin että mitäköhän tapahtuisi jo ne upottaisi multaan. No viikon päästä ne oli kasvaneet jo 15cm korkeiksi. 


Laitoin eilen myös kirsikkatomaatteja aluille ja tänään upotin pikkuämpäriin sokeriherneitä. Täytyy käydä ostamassa lisää purkkeja ja saaveja ja multaa ja siemeniä ja.... Kevät!! :)

Nyt kun olen aloittanut vegaanisen elämäntavan niin en tietenkään enää voi ostaa villaa. Siispä tein tilauksen jossa oli muita lankamateriaaleja, bambua, pellavaa jne. Oikeastaan ihan kivakin kun säät lämpenee niin siirtyä kevyempiin materiaaleihin.


Saas nähdä mitä noista sitten syntyy... Haaveissa olis kyllä tehdä itselle sellainen tilkkupeitto ja voi olla että nuo kolme puuvillalankaa uhraan siihen. 

Onhan mulla toki vielä noita aikaisemmin hankittuja villalankoja ja käytän ne pois eli ihan varmasti täälläkin vielä sukkia näkyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...