Pepin peitto

Lukijat

21. maaliskuuta 2017

56 neliötä ja istutusjuttuja

Kuten viimeksi kerroin niin ajatuksissa oli tehdä itselleni peitto isoäidinneliö-tyyliin puuvillalangasta. Nyt olen käyttänyt jo melkein kaikki ostamani uudet langat siihen projektiin. Eli 56 neliötä on virkattuna, yhdestä kerästä tuli tasan 20 neliötä :)


Taidan tilata lisää tuota samaa lankaa nyt kun tiedän paljonko kerästä riittää niin voi aika tarkasti laskea montako kerää vielä tarvitsee. Mitäköhän värejä tuohon vielä liittäisi...?

Istutukset ovat edenneet myös hieman. Kirsikkatomaatit ovat nousseet hyvin ja vaativat kohta jo isompaan purkkiin istuttamista.


Sokeriherneet ovat myös kasvaneet jo hienosti pituutta. Istutin ne pieneen ämpäriin, katsotaan riittääkö se kasvupaikaksi.


Valkosipuleista leikkelin versoja ja laitoin jääkaapin päälle kuivumaan, niistä lähtee ihana valkosipulin tuoksu :)


Nyt pitäisi keksiä niille jokin säilytyspurkki...


Vanhempi poikani lupasi tulla avuksi Plantageniin josta aion hakea ainakin pari istutuslaatikkoa parvekkeelle joihin saan perunat ja porkkanat. Lisäksi aion ostaa isompia multasäkkejä ja pienempiä astioita istutuksille. Ja tukisysteemeitä herneille ja tomaateille. Parsakaalitkin pitäisi johonkin laittaa :D



2 kommenttia:

  1. Hyvin on taimet jo nousseet. Itse kasvatetut tomaatit ovatkin ne makeimmat. Meillä ei oikein taimet onnistu, kun kissat pistelee poskeensa heti kaiken mullasta ylös nousevan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä muistan Kisu-ajoista sen ettei voinut mitään kasveja pitää kun ne olis menneet parempiin suihin. Mutta nyt saa syödä itse kaikki mitä kasvattaa :D

      Poista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...