Pepin peitto

Lukijat

3. marraskuuta 2015

Doctor Who - kuka lie tohtori?

Hei ihanat!!

Tietääkö joku teistä missä pääkaupunkiseudulla olisi jotain joulumyyjäisiä tms. mihin voisi mennä itse myymään käsitöitä? Enkä tarkoita nyt sellaisia jossa itse myyntipaikka maksaa useita kymppejä tai satasia vaan perinteisiä pikkumyyjäisiä.
En millään tahdo löytää googlaamalla joten vinkit tulevat tarpeeseen :)

Joulu, niin se tulikin jo mainittua, mutta nythän ollaan jo marraskuussa joten kiirekin alkaa jo olla jos jotain meinaa itse tehdä lahjaksi. Minun jouluni on tänä vuonna vielä aivan auki, eli en edes tiedä menenkö jonnekin vai olenko yksin kotona. Mutta ainakin poiketen aikaisemmasta, en aio ostaa lahjoja kuin lapsille ja heillekin vain jotain pientä. 
Mutta koska rakastan antaa lahjoja enkä osaa olla antamatta niitä ollenkaan, niin tein pikkuveljelleni sukat. Hän tykkää tv-sarjasta Doctor Who ja siinä on tuollainen sininen puhelinkoppi (jossa on kai jotain maagista, en tiedä mitä kun en ole sarjaa koskaan katsonut). Neuloin sukkien varteen rivin noita puhelinkoppeja siis :) Kirjoneuleet ei ole kyllä ollenkaan mun juttu, en saa ikinä tasaista jälkeä. Tosin tällä kertaa homma saattoi liittyä siihen, että tuo sininen lanka on Nallea ja harmaa 7 veljestä joten paksuusero jo vaikuttaa siihen, että lanka kiristää kuvion kohdalla :/ Jospa ens kerralla huomioisi tuollaisenkin seikan...

Täällä paratiisissa on viime aikoina ollut vaikeaa elää ja tämä blogin ulkonäkö kertoo siitä paljon, itseänikin masentaa tämä mustuus ja haluan tehdä sille jotain -  heti kun jaksan. Lupaan kuitenkin, että vielä tännekin valo paistaa :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...