Pepin peitto

Lukijat

12. elokuuta 2011

Valmiita töitä

Pari viimeistä päivää on mennyt siihen kun olen laittanut ison kasan tavaraa huutonettiin myyntiin ja tehnyt noita Kyjy-töitä...

Huutonettiin oli pakko alkaa laittaa juttuja kun ensinnäkin multa tippui vaatekaapista hylly alas kun olin kasannut sen täyteen kirjoja kirjahyllyn puuttuessa (edelleen, muutosta jo kohta 1½vuotta!) ja toisekseen siksi, että multa loppuu rahat! Hmm.. Olisko pitänyt jättää muutamat lankakerät kauppaan.. ;) No, täytyy nyt vaan toivoa, että joku vielä ostaisikin niitä kirjoja... Jos tykkäät Patricia Cornwellista, niin paina tätä!

Kyjyssä olen saanut aikaiseksi seuraavaa...

Pipon! (Katso tuota takimmaista, isompaa pipoa, juuri sitä niin) Tästä piti tulla vauvan villapaita (Kyjy numero 18), mutta huomasin ettei lanka riitä ihan siihen toteutukseen jota olin suunnitellut. Laitoin sitten pyynnön, että jos vaihtaisin sen pipoon. No, väärinkäsityksen vuoksi se vaihdettiin vauvan pipoon! Mutta kun siitä oli jo tulossa aikuisten pipo, niin ratkaisin asian niin, että tein sen vauvan piponkin ja siitä tuli nyt piposetti! :) Painoa on yhteensä yli 100g joten sekin kriteeri on ratkaistu!

Kyjy numero 12 taas on tässä:


Huivi, jota esittelemään sain maailmankuulun mallin, Vaaleanpunaisen Pantterin! ;) Tämä Kyjy menee juuri ja juuri painorajan yli 55 grammalla, tarkkaa touhua... :)

Seuraavaksi tiskirätti maissilangasta (täytyyhän sekin kokeilla) ja Kyjy numero 16:sta toinen osa (eli yhteensä teen kolme rättiä)...


Siinäpä ne taisi olla.. Enkö enempää ole tällä viikolla saanut tehtyä!? No, onhan tässä ollut kaikkea muutakin tekemistä... Huomenna jatkuu varmaan tuo huutonettisavotta, että saan makuuhuoneen lattian tyhjäksi :)

Ai niin, kiva että olen saanut taas pari uutta lukijaa! Olisi kiva, että ne joilla ei ole omaa blogia, kertoisivat vaikka jotain itsestään, kirjoittaisivat kommentin tai tervehdyksen.. Usein jää huomaamatta nuo uudet lukijat  ;)

Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Nätit pipot ja kaunis huivi :)

  VastaaPoista
 2. No onpas tullut valmista, tuossa huivissa on tosi kivat värit.

  Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. Kiva piposetti ja huivi on kaunis :)

  VastaaPoista
 4. Pipot on kivoja! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...