Pepin peitto

Lukijat

21. lokakuuta 2011

Tapahtuipa eräänä päivänä...

Torstai:
Tampereella tytön psykologia tapaamassa. Oli aikaa ennen tapaamista ja eksyin taidenäyttelyyn kirjakaupan alakertaan. Jätin puumerkin vieraskirjaan. Tapaaminen ihanan, vanhan talon ullakkokerroksessa, tuli mieleen huvikumpu :) Erittäin hyvä ja antoisa keskustelu, sain vastaukset moniin kysymyksiin ja tuli hyvä mieli :)

Kotiinpäin tultaessa junan veturi meni rikki ja istuttuamme ensin yli puoli tuntia paikallaan, jouduimme lopulta hyppäämään raiteille ja kävelemään lähimmälle asemalle... Onneksi matkaa oli vain 200m! Heti oli kuvaajat paikalla ja ajattelinkin, että pärstäni koristaisi tämän päivän lehtiä, onneksi säästivät lukijoita ;)

Perjantai:
Viimeinen lähipäivä kuntoutuksessa, haikeat fiilikset ja paljon tsemppaavia sanoja.. Tippa linssissä itse kullakin..
Lähdimme porukalla kaupungintalolle ja pääsimme livahtamaan takaovista ihanaan juhlasaliinkin ;) Junassa tuli lipuntarkastajat ja heittivät vitsiä "En nyt taida saada neitiin kontaktia?" (kun kortinlukija ei heti toiminut), hymyilytti :)

*****************************************

Olen ajatellut paljon viime aikoina tätä blogiani ja luulenpa, että jään nyt tauolle. Haluaisin aloittaa uuden blogin, erilaisen.. Tämä oli tällainen kokeiluversio ja nyt taidan tietää mitä haluan... Voihan olla että kirjoitan myös tänne vielä käsitöistäni, en tiedä.. Ihanaa, että olen saanut paljon lukijoita ja kommentteja matkan varrella! Blogini täyttäisi kohta vuoden, tämä on ollut kaikin puolin hyvä vuosi, erilainen ja asioita muuttava. Kiitos, että olet jaksanut matkustaa kanssani tämän matkan!

4 kommenttia:

 1. Voi ei! Harmi,jos lopetat,sinun juttujasi on ollut kiva lukea,ja ihania käsitöitäkin olet esitellyt... :(

  Mutta niin on tehtävä,kun sydän sanoo... Oikein hyvää jatkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Höh! Mulle sitten ainakin kerrot heti jos tulee uusi blogi, toivon ainakin niin...Minusta on ollut kiva jakaa sinun kanssasi asioita... Oikein hyvää kaikkea sinulle ja kai kuullaan vielä?

  VastaaPoista
 3. Voi. Juuri kun pääsin vauhtiin blogisi kanssa. Onnea uudelle blogille : )

  VastaaPoista
 4. Voi harmi, mutta toki teet niin kuin hyvältä tuntuu. Ilmoittelethan itsestäsi ja uudesta blogista, kun joskus sellainen ilmaantuu. Herttaista syksyn jatkoa. Lämpimin terveisin, Aava

  VastaaPoista

Sano pois vain! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...